Haberler

Deniz Seki, Bayhan'ı Görmeyi Kabul Etti

Güncelleme:

Cezaevinde 1. ayını dolduran Deniz Seki, bir zamanlar 'Popstar' yarışmasında gerginlik yaşadığı şarkıcı Bayhan'ın ziyaret isteğine olumlu cevap verdi.

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki'ye ziyaretçi akını sürüyor. Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi A-1 koğuşunda iki kişilik odada tek başına kalan ünlü şarkıcıyı önceki gün de kardeşi Serkan Seki ve menajeri Özgür Aras ziyaret etti.

DENİZ SEKİ, BAYHAN'A MESAJ İLETTİ

Aras, ziyareti sırasında, Seki'nin 2003 yılında düzenlenen "Popstar" yarışmasından "cinayetten hüküm giydiği" gerekçesiyle çıkartmak istediği Bayhan'dan da bir mesaj iletti.

"NE ZAMAN İSTERSE GELEBİLİR"

Bayhan'ın kendisini ziyaret etmek istediği haberini veren Aras, Deniz Seki'den aldığı yanıtı çıkışta habercilerle paylaştı, "Bayhan Bey bizi aradı, görüşmek istediğini söyledi. Henüz bir müracaatta bulunmamış ama ben şimdiden Deniz Hanım'a ilettim. O da 'Ne zaman isterse gelebilir' dedi."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serkan Seki Özgür Aras Deniz Seki Bakırköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

beatiful gsMobil-ANDROID:

yav bayhan ne yussuzsun ne gundeme gelmek icin buna yalvardin ille h gorusmek icin..neoldu marasal madalyami aldin gorusrunde.al birini vur otekine

9
8
yanıtYanıtla
kara:

yarın bunlar bıde evlenırse şasırmam

11
2
yanıtYanıtla
Beyaz:

Ne alaka lan

yanıt0
yanıt0
MERHAMET:

ALLAH İKİSİNİNDE GÜNAHLARINI AFFETSİN. .

4
8
yanıtYanıtla
KARL:

bayhan kim arkadaş.

2
9
yanıtYanıtla
KARTAL 88Mobil-ANDROID:

ETME BULMA DÜNYASI

9
2
yanıtYanıtla
seren.Mobil-ANDROID:

yuva yikanin yuvasi olmazmis. husnu senlendiricinin yuvasini yikti,degil yuvasi olmak su an hayati bile yok deniz hanimin. yazik.

6
3
yanıtYanıtla
nurcan:

dün kafası güzel geziyordu bugün mağdur acaba uyuşturucuyla yakalanmasa bugün hala kullanıyor olurmuydu. . .

6
2
yanıtYanıtla
seki seki gelecek:

Bu bayhan büyü cin medyum işleriyle uğraşıyormuş sülalece sanırım deniz sekiyi lanetlediler. denizde anladı af dileyecek

4
2
yanıtYanıtla
hamobilWeb@haberler.com:

Ya alma mazlumun ahini cikar aheste.ne oldum demicen.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title