Haberler

Deniz Seki Bugüne Kadar Nasıl Saklandı

Güncelleme:

Önceki gün yakalanan Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderildi. Avukatı, ünlü şarkıcının teslim olmamasını sağlık problemlerine bağladı.

Önceki gün yakalanan Deniz Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderildi. Avukatı, ünlü şarkıcının teslim olmamasını sağlık problemlerine bağlayarak, "Kanser riski vardır ve hayati risk oluşturmaktadır." dedi.

KAYIPLARA KARIŞMIŞTI

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki, kararın Yargıtay tarafından onanmasının ardından kayıplara karışmıştı. Bir dönem tekneyle yurtdışına çıktığı da konuşulan Seki'yi önceki gün nişanlısının Büyükçekmece Alkant 2000 Sitesi'ndeki villasında narkotik polisi buldu. Şarkıcı, kaçmaya çalışsa da gözaltına alınmaktan kurtulamadı. Geceyi Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde geçiren Deniz Seki, dün saat 09.00'da elleri kelepçeli olarak emniyetten çıkarıldı. İlk olarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık raporu alınan Seki, daha sonra İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

SÜREKLİ ADRES DEĞİŞTİRMİŞ

Polisin tespitine göre Deniz Seki aranmaya başlandığı ilk günlerde Sarıyer'de gizlendi. Ardından Faruk Salman'la Tekirdağ'a geçti. Sonra yeni adres Beylikdüzü'nde bir ev oldu. Salman daha sonra Bahçelievler'de bir ev tuttu ve Seki'yi buraya getirdi. Son olarak da 1.5 ay önce Alkent 2000 Sitesi'nden villa kiralandı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Faruk Salman Deniz Seki Yargıtay Bakırköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

ismailMobil-ANDROID:

türk polisi işini yap asıl işini, devleti soyan kaçak saray yapanların peşine düş ,tabi yüreğiniz varsa,

15
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

zamanında girseydin 6 ayın bitmişti kuşbeyimli

11
6
yanıtYanıtla
adım adım:

o zurnacı yaktı kadının başını

12
3
yanıtYanıtla
mahkum kişi:

düşmez kalmaz bi ALLAH sen ceza yatan kader mahkumlarını aşağılarsan sonun bu olur. . keşke mühebbet alsaydın. gereksiz insan.

10
2
yanıtYanıtla
ADALETE BAK:

afferin size 50 kere kullnıp satmaktan yakalanan torba torba satanlar ön kapıdan girip arka kapıdan çıkıyor ünlü bir sanatçı hem suçsuzum diyor hadi suçlu bile olsa az bi süre para cezasına çevir bari olmaaaaaaazzzzz illa 5 polisle ile polis arabasına bindiriliyor doğru cezaevine adalete bak bravoooo size savunduğumdan zannetmeyin birtek bu kadınmı kaldı ceza almamış

7
5
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

Çok üzüldüm hastalık riski varmış. Kardeşim adalet sadece yoksula, garişbana mı var. adam yıllar önce kavga etti diye, trafik kazasında belden aşağısı tutmamasına rağmen kuçakta taşınarak ceza evine kondu. Neden o insanda hasta ve yardım olmadan hiç bir işini göremeyecek bundan daha kötü hastalık var mı. Ceza evinde kim her dakika ona yardım edecek. Sen ünlüsün diye her haltı işleyeceksin ondan sonra kaçacaksın yakalanınca hastalık riski varmışta ondan kaçmış. Yani cezaevine girmeyeceksin vay be adalate bak ohh ne iyiyimiş.

9
1
yanıtYanıtla
RAZKON:

gariban olsa tuvaletin deliğinde yakalarsınız, neymiş efenim yakalanmamış yapma yavu bende yedim yuttum mübarak yalanı , aybdır bunca zaman esdanbolda saklanıyır neymiş bulamadık , davetiye gönderseydiniz ricayle hemen gelirdi, Bu kadının özelliği nedir anlamış deyilim , Her neyse ben gene Macaristanın başkenti Kaşaristanmıydı diye soracaktım, İyi seyirler türkiye

6
4
yanıtYanıtla
EMİN SARAÇ:

BU KAÇMANIN BEDELİNİ NE OLUCAK PEKİ BEN ONU MERAK EDİYORUM BUNA YARDIM EDENLERDENDE HESAP SORSUNLAR BELKİ O ARADA VARSA ELİNDE EROİN KOİN ONLARIDA SATMIŞLARDIR YETKİLİLERİN BUNU GÖZ ARDI ETMEMESİ LAZIM SAYGILAR

4
4
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

Emin kardeşim onlar ünlü biz ünsüz adalet farklı işler. Bu kaçma işini kendi veya çocuklarının karnını doyurmak için sadece 1 ekmek çalmış bir kişi yapaydı da bir baksaydınız ona yardım etmek için saklayanların halini. Herkes aslan kesilirdi. ölü diri tüm tanıdıkları tutuklanır, 20 yılda gün verirlerdi. Vay geldiğimiz düştüğümüz durumlara vay. Suçsuzu suçluya boğduran ülkem vay.

yanıt0
yanıt0
oğuz:

ulan deniz seki seke seke buraya kadar sektin hadi kuzum içeri oranda kis varmış orasında kanser varmış bırak traşları hadi enseni görelim çek cezanı sen uyuşturucu kullan kullan sonra kesinleşmiş cezandan kaç nereye kadar kaçtın bak çek cezanı şimdi sürün bakalım.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title