Haberler

Deniz Seki: Adaletsizlik İlletinden Kurtulmayı Bekliyorum

Güncelleme:

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hükümlü bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin yeniden yargılama talebi İstanbul 12'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. Kötü haberi alan Deniz Seki yeniden yargılanması isteminin reddine isyan etti.

İşte Deniz Seki'nin çok konuşulacak sözleri;

"Herkes için adalet diyebilecek erdemli hukukçulara sesleniyorum. Ben af veya merhamet istemedim, yeniden yargılanmak istedim. Bunun bana hak görülmemesini gerçekten anlamıyorum. Yargıtay başkanının birkaç gün önce yargıya duyulan güvenin %30'larda dediği bir ülkede aynı dönemde yargılandığım insanların yarısı adil yargılanmadığı için dışarıda, yarısı ise yurtdışında. Bu illetli yargı, hemen herkese hakkını geç de olsa teslim ederken demek ki sadece benim yargılamam mı sözde adil?

"SADECE NEFES ALIYORUM"

Adliyenin o günkü sahipleri bugün yurtdışında hayatını yaşarken ben bir buçuk yıldır dört duvarın arasında yaşıyorum ve benim bir yıl daha kalmam bekleniyor. Burada ben yaşamıyorum sadece nefes alıyorum. Bu linçci yargı bir maddenin geçici mağduru bir sanatçıdan sözde uyuşturucu temincisi ilan etmeyi maalesef başardı. Benim üzerimden bu mahkumiyetle mesaj verildiğini düşünmeyen kimse var mıdır? Ben işlediğim bir suçun mahkumu değilim; ben sırf suçumun adının mahkumuyum, benim suçum başka bir şey olsaydı geç de olsa adaleti hak etmiş olacaktım.

"BEN BU İLLETTEN KURTULDUM AMA..."

Ruhun bile betonlaştığı yerden yargı görevi yapan hakimlere, savcılara sesleniyorum: Vicdanlı, adaletli olursanız endişelenmeyin adınız bu maddeye bulaşmaz, sadece adaletli davranmış olursunuz. Ben bir illetten kurtuldum ama dört yanımı saran adaletsizlik illetinden kurtulmayı bekliyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Deniz Seki İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

C.ACAR:

bence suç senden deil, o klarnetçide. ne olduysa ihale sana kaldı, diğerleri sıvıştı. varsa böyle bir durum çık konuş bari cezan indirilsin. sen ne zaman klarnetçi ile birlikte oldun hayatın ters gitti.

1
0
yanıtYanıtla
yazar:

E SEN BAYAN SUCUM YOK DIYORSUN AMA YAPTIGIN SUCTAN KURTULDUGUNU KENDIN SOYLUYORSUN BIRDE ADALETEN BAHSEDIYORSUN DEMEKI KURTULDUGUN ILET SUC TESKIR EDIYORMUS SUNU SOYLEMEK ISDIYORUM BUTUN TURKIYEDEKI UNU BOZUKLARA YABTINIZ NE ISISE ISINIZLE ORNEK OLUN SUCLARINIZLA DEYIL NE GUZEL YASANTINIZ OLUYOR MALISEF ONU SIZ KENDINIZ KARARTIYORSUNUZ SUC KIMDE

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title