Haberler

Deniz ile Havada Dev İşbirliği

Celestyal Cruises ve SunExpress firmaları arasında sağlanan işbirliğiyle İstanbul ve Anadolu'dan havayoluyla İzmir'e gelen turistler, Çeşme'den gemiye binerek vizesiz Yunan Adaları turlarına katılabilecek.

Türk tatilcilerin son yıllarda artan turistik gemi yolculuğu (cruise) ilgisine hava desteği geldi. Yunan Adaları turları düzenleyen Celestyal Cruises, SunExpresss ile işbirliğine gitti. Hava ile denizi buluşturan bu işbirliği kapsamında; Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van olmak üzere toplam 13 noktadan İzmir'e havayoluyla bağlanacak Anadolu gezginleri; Çeşme'den gemiye binerek Celestyal Cruises'la vizesiz Yunan Adaları turlarına katılabilecek.

İzmir'e demirleyen Celestyal Cruises gemisi Nefeli'de işbirliği anlaşmasını imzalayan Celestyal Cruises Türkiye Temsilcisi Karavan Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz, sezon boyunca İzmir, Çeşme ve Kuşadası limanlarına demirleyerek biniş ve inişlerini buradan yapacaklarını belirtti. Alnıtemiz, "Turizmde her şeyin başı ulaşım. Son yıllarda Türk tatilcilerin kruvaziyer turizme ilgisinde ciddi artış var. Bu yılki hedefimiz 45 bin Türk yolcuyu gemilerimizde ağırlamak. Türkiye'de yaklaşık 80 bin cruise yolcusu var. Cruise yolcularımızın yüzde 70'i uçak, yüzde 10'u otobüs, yüzde 20'si de kendi araçlarıyla gemiye geliyor. Bu stratejik işbirliği çerçevesinde yolcularımıza alternatiflerle uçaklı cruise paketleri sunacağız. Uçak fiyatlarının da sabitlenmesiyle Anadolu halkına cruise tecrübesini daha ekonomik paketlerle yaşatacağız" dedi.

Celestyal Nefeli gemisinin temmuz ayına kadar Çeşme Limanı'nı kullanacağını söyleyen Alnıtemiz, temmuzdan sonra İzmir Limanı'nın ana çıkış limanı olarak kullanılacağını açıkladı. Alnıtemiz Eylül ayından sonra da Kuşadası Limanı'nı kullanacaklarını dile getirdi.

"İŞBİRLİĞİMİZİN AMACI İZMİR'İ TANITMAK"

Akdeniz ve Ege'ye tarifeli seferlerle en fazla turist getiren SunExpress'in Satış Pazarlama Türkiye Grup Müdürü Ece Şenev ise Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'in İzmir'den operasyonlarını başlatmasının üzerinden 10 yıl geçtiğini hatırlatarak "Biz, İzmirli iş ortaklarımız olan acentelerimiz ve tur operatörlerimizle beraber İzmir'de büyüdük. Bu anlamda da İzmir'in gelişimi için gerekli her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bugün de yine İzmir iç turizminin canlanması için iş ortağımız, İzmir'in köklü acentelerinden Karavan Turizm'le bu defa iç turizm için işbirliği yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu işbirliğimizin de amacı İzmir'i tanıtmak" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Çeşme İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title