Haberler

Deniz Feneri Derneği Viranşehir'deki Ezidileri Unutmadı

Uluslararası yardım kuruluşu olan Deniz Feneri Derneği, IŞİD’in zulmünden kaçıp Viranşehir’e sığınan Ezidilere yardım eli uzattı.

Uluslararası yardım kuruluşu olan Deniz Feneri Derneği, IŞİD'in zulmünden kaçıp Viranşehir'e sığınan Ezidilere yardım eli uzattı.

Yardıma muhtaç ailelere ve zorda kalan insanlara yönelik yardım çalışmasını sürdüren Deniz Feneri Derneği, Türkiye'deki birçok Ezidi aileye yardım elini uzattığı gibi, Viranşehir'deki Ezidilere de yardımlarını ulaştırdı.

Ezidiler için Viranşehir'e gönderilen yardım kolilerini alan Viranşehir Derneği, bir çok yerde ikamet eden 90 Ezidi ailenin evine giderek yardım kolilerini teslim etti.

Deniz Feneri Derneği'nin her zaman Mazlum insanların yanında olup yardım çalışması yürüttüğünü dile getiren Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, Deniz Feneri Derneği'ne ve bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, hayır dualarında bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Viranşehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title