Haberler

Deniz Feneri Derneği'nden Vali Azizoğlu'na Ziyaret

2017 yılının genişletilmiş ilk istişare toplantısı için Erzurum'a gelen Deniz Feneri Derneği yöneticileri Vali Seyfettin Azizoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Deniz Feneri yönetim kurulu üyeleri ile Vali Azizoğlu'nu ziyaret eden Genel Başkan Av. Mehmet Cengiz, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Deniz Feneri'nin Erzurum'da bulunan Doğu Anadolu Temsilciliği üzerinden bölgedeki 15 ilin yardımlarını ulaştırdıkları bilgisini veren Başkan Cengiz derneğin 2016 yılında ayni ve nakdi yardımlarını yüzde 45 artırdığını söyleyerek bütün bağışçılarına teşekkür etti.

Vali Azizoğlu ise sivil toplum kuruluşlarının ve özellikle de insani yardım kuruluşlarının ülkemiz ve bölgemiz için önemine dikkat çekerek Deniz Feneri Derneği'nin organize ettiği yardımlarla binlerce insana umut olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz günlerde içerisinde Deniz Feneri'nin de bulunduğu bir grup sivil toplum kuruluşunun Suriye'ye 17 tırlık yardım gönderdiğini belirten Vali Azizoğlu, önümüzdeki günlerde yeni yardımların gönderileceğini söyledi.

Vali Azizoğlu, Cazibe Merkezleri Programı ile Göçler Düşecek, Muhtaç Aile Sayısı da Azalacak

Deniz Feneri heyetine Cazibe Merkezleri Programı'nın öneminden bahseden Vali Azizoğlu, yatırımcıların Erzurum'a yatırım yapması, fabrika kurması ve istihdama katkıda bulunmaları için devletin çok ciddi teşviklerde bulunduğunu hatırlattı. Önümüzdeki yıllarda Erzurum'da mühim yatırımların yapılacağının da müjdesini veren Azizoğlu, Erzurum'a yatırım yapmanın işadamları için çok cazip hale geldiğine dikkat çekti. Azizoğlu, kurulacak fabrikalarla Erzurum'dan ve bölge illerinden göçlerin azalacağını ve yardım kuruluşlarının işinin de kolaylaşacağını, böylece yardım kuruluşlarımızın daha az mağdur ailelere yardım yapar hale geleceklerini ifade etti.

İlk fırsatta Erzurum'da bulunan Deniz Feneri Doğu Anadolu Temsilciliğini ziyaret edeceği söyleyen Azizoğlu, ziyaretin anısına Başkan Mehmet Cengiz'e bir plaket takdim etti ve Oltu taşından yapılmış bir tesbih hediye etti.

Başkan Mehmet Cengiz de Vali Azizioğlu'na Deniz Feneri'nin yaptığı Yoksulluk Sempozyumu'nun tebliğlerinden oluşan üç ciltlik kitap setini hediye etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Cengiz Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title