Haberler

Deniz Baykal: Milleti Sen Aldattın (2)

Baykal MAZBATASINI ALDI CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 7 Haziran seçimleri nedeniyle partisinde katıldığı önseçim sonrasında ilk kez CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Baykal MAZBATASINI ALDI

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 7 Haziran seçimleri nedeniyle partisinde katıldığı önseçim sonrasında ilk kez CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Önseçim sonrası 4-5 günlüğüne Ankara'ya gittiğini ve kontenjan adaylarının belirlenmesi ve süreci izlemeye çalıştığını anlatan Deniz Baykal, 7 Haziran seçimleri için Antalya CHP'den 2'nci sıradaki milletvekili adaylığına ilişkin mazbatasını İl Başkanı Semih Esen'den aldı. Partililer tarafından karşılanan Baykal, Antalya'da yeni bir döneme başlandığına işaret etti.

Bütün iyi niyet ve heyecanla çıkılan yolun bu aşamasında yine bir arada olunduğunu belirten Baykal, Antalya'da ve Türkiye'de önseçimle siyaset yolunun açılmasının çok olumlu bir ortam yarattığını söyledi. Baykal, önseçimin herkesin saygı duyacağı bir yöntem olduğunu da anlatarak, önseçimle meşrutiyet kriterinin yerine getirildiğini kaydetti.

Baykal önseçimde ikinci sırada çıkmasına yönelik de şunları söyledi: "Önseçimde bulunduğum yerin beni ruhsal bakımdan rahatsız edecek hiçbir tarafı yoktur. 40 yıla yaklaşan siyasi yaşamım boyunca bu heyecan mutlulukları yeterince yaşadım. Ama daima örgütle beraber yürümeye çalışmışım, tabanın aldığı kararı başımın üstünde taşımışım. Bu kararı da şimdi heyecan ve mutlulukla yaşıyorum. Herkese de Allah'ın böyle bir durumu nasip etmesini temenni ediyorum. İnşallah herkes bu heyecanı yaşar."

KILIÇDAROĞLU'NUN ADINI SÖYLERKEN DİLİ SÜRTÇÜ

Antalya'dan 8 kez milletvekili seçildiğini de anlatan Baykal, 1973, 77, 87 ve 91'de genel başkan olmadığını, 1995, 2002 ve 2007'de genel başkan olarak seçildiğini ve yine 2011'de genel başkan değilken seçildiğini anlattı. Baykal, bu anlatımları sırasında da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun soyadını 'Kırıkoğlu' diye iki kez yanlış söyledi. Dili sürçen Baykal, bir dostunun cenazesi olduğunu belirterek, "Dün rahmetli olan Kırıkoğlu'nu buradan tekrar anıyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Baykal Semih Esen Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title