Haberler

Deniz Baykal, Adana'da Çiçeklerle Karşılandı

CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Baykal, eski PM üyesi avukat Soner Çetin'in oğlunun sünnet düğününe katılmak ve kurultay delegeleriyle toplantı yapmak üzere geldiği Adana'da, çiçeklerle karşılandı.

Tüzük kurultayı için düğmeye basan CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski PM üyesi avukat Soner Çetin'in oğlu Deniz Çetin'in sünnet düğününe katılmak ve kurultay delegeleriyle toplantı yapmak üzere geldiği Adana'da, davul-zurna eşliğinde çiçeklerle karşılandı.

Hava muhalefeti nedeniyle yaklaşık 2 saat rötarlı olarak uçakla gelen Deniz Baykal'ı, Şakirpaşa Havaalanı'nda yaklaşık 200 kişi karşıladı. 'Adana seni çok özledi', 'Sayın Baykal Adana'ya hoş geldiniz' ve 'Partinin ve ülkenin sana ihtiyacı var' yazılı pankartlar açan kalabalıktakiler, 'Adana seninle gurur duyuyor' sloganı attı.

Kendisini karşılayan kalabalığın arasına karışan Baykal, sevgi gösterilerinden dolayı zaman zaman zor anlar yaşadı. Topluluğu selamlayan Baykal, havaalanından otele geçti.

Baykal, CHP kurultay delegeleriyle yemekli toplantıda bir araya gelecek. Sonra da kendi genel başkanlığı döneminde, 2009 yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak adı açıklanan ve ardından bu adaylığı iptal edilen eski CHP Parti Meclisi (PM) üyesi avukat Soner Çetin'in oğlu Deniz Çetin'in sünnet törenine katılacak.

Pazartesi gazetecilerle kahvaltı yapacak olan Baykal, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ve Türk- İş Adana 4'üncü Bölge Temsilciliği'ni ziyaret ederek, oda ve sendika şube başkanlarıyla toplantı düzenleyecek. Sonra da CHP'nin Adana'daki tek belediyesi olan Çukurova Belediyesi'ni ziyaret edecek.

CHP İl örgütü, Baykal'ın Adana gezisinde yer almayacağını açıklamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Baykal Soner Çetin Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title