Haberler

Deniz Aşan'dan Yaza Özel Yepyeni Şarkı "BUMERANG"

Güncelleme:

Fotoğrafları Kemal Dedecan ve İlnur İskender imzasını taşıyan, İngilizce versiyonla birlikte iki şarkının yer aldığı single, 19 Temmuz tarihinde DMC Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda!

Yönetmenliğini Talat Oflaz'ın üstlendiği, yaza özel renkli ve eğlenceli görüntülerin olduğu klipte, klibe özel hazırlanan kıyafetlerle ünlü sanatçılara eşlik eden dansçılar yer aldı.

Opera'dan Pop'a, Türk Sanat Müziği'nden Halk Müziği'ne kadar her tarzda şarkıyı başarıyla seslendiren Sanatçı Deniz Aşan, yeni şarkısı "Bumerang"la 7'den 70'e herkesi coşturacağını söylüyor.

Bir çok sanatçının albümlerinde yer alan eserleriyle müzik dünyasında adından sıkça bahsettiren Deniz Aşan, "şimdi benim zamanım" diyor. Sanatçı şarkı isminin Bumerang olmasının nedenini ise, günümüzdeki depresif şarkılardan sıkılan insanları eğlendirmeyi hedeflediğini ve şarkısının insanlar üzerinde yaratacağı pozitif etkinin tıpkı bir Bumerang gibi kendisine döneceğini söylüyor.

Müziğin yaşam biçimi olduğunu söyleyen sanatçı Deniz Aşan, 'Müzik benim ruhuma o kadar işlemiş ki, hemen hemen 24 saatim müzikle geçiyor. Benim için müzik her şey demek. Aşk, tutku, yaşam, tüm dünyam müzik üstüne kurulu. Yaşamımı sevgi ve müzik üzerine kurdum. İnsanların başta kulaklarında, sonra da ruhlarında güzel duygular uyandırıp bir şeyler katabiliyorsam ne mutlu bana' diyor.

24 yıldır İstanbul Devlet Türk Müziği topluluğunda ses sanatçısı olarak görev yapan Deniz Aşan, Üniversite yıllarında İnci Çayırlı'dan repertuar, Faris Akarsu'dan Batı müziği solfej ve armoni, Tülin Yakarçelik'ten solfej ve nazariyat, Alaaddin Yavaşça'dan Tasavvuf müziği, Belkıs Aran ve Güher Güney'den şan, Nida Tüfekçi ve Gamze Tüfekçi'den Halk müziği, Yalçın Tura'dan da form bilgisi dersleri aldı. 1993 Yılında Altın Güvercin şarkı yarışmasında sözleri Soner Arıca, Bestesi Aslıgül Ayas tarafından yazılan "Kal Benimle" isimli eser ile dereceye girdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Nida Tüfekçi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title