Haberler

Dengir Mir Mehmet Fırat AK Parti'den İstifa Etti

Güncelleme:

AK Parti, partinin kurucularından Dengir Mir Mehmet Fırat'ın istifasının şokunu yaşıyor.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Selahattin Demirtaş’ı destekleyeceğini açıklayan AKP kurucu üyesi ve eski genel başkan yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, partisinden istifa etti.

"MANEVİ SORUMLULUĞUN AĞIR VEBALİ VAR"

Dengir Mir Mehmet Fırat, yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar AK Parti'de üyeliğim devam ettiği için siyasi etiğe uyarak bazı gerçekleri ifadeden hep kaçınmıştım. Ancak bugünkü şartlardan dolayı bu manevi sorumluluğun ağır vebali olduğu kanısına vardım. Bu nedenle daha sonra detaylı gerekçesini açıklamak üzere, kurucuları arasında bulunduğum AK Parti üyeliğinden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ'I DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Fırat, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda Selahattin Demirtaş'ı destekleyeceğini açıklamıştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Dengir Mir Mehmet Fırat Selahattin Demirtaş Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (84)

FETHİYELİ:

AMPULUN VOLTAJI DÜŞMEYE BAŞLADI.YAVAŞ YAVAŞ SÖNÜYORRR..

30
22
yanıtYanıtla
kapkara:

VARLIĞI VE YOKLUĞU BELLİ OLMAYAN BİRİSİYDİ AK PARİYE HİÇ BİR KATKI SAĞLAMAMIŞTIR MİLLET KENDİSİNİ AK PARTİ SAYESİNDE TANIMIŞTIR...

21
28
yanıtYanıtla
mete:

bu herifin tır işini unutmadık zaten sadece oradan tanırım gizli vatan hainidir ak partili olması yanlış idi zaten

16
25
yanıtYanıtla
gurbetçihg@hotmail.com:

istifa edince adamlar karalayın bakalım

yanıt0
yanıt0
gurbetçi2asdas@outlook.com:

gurbetçiden meteye kapak...

yanıt0
yanıt0
alirıza:

AKP yi dışardan bitiremediler ama galba parti içten çürümeye başladı..

31
8
yanıtYanıtla
ADALET:

PARTİ İÇNDEKİ KİRLİ OYUNLARI GÖREN BİR KİŞİ.

35
4
yanıtYanıtla
YAPRAK DÖKÜMÜ:

YAPRAK DÖKÜMÜ BASLADI!

24
15
yanıtYanıtla
cancanturkkalaslioglu@hotmail.com:

Ne yapragı ya agcın kuru dalı o zarar veren dal ... ma yanı

yanıt0
yanıt0
can:

bu akp nin cözülmesi olacak bunu unutmayin yeni basladi daga yaprak dökümü o daha hoca icin aglayacagi gunleride gorecek az kaldi

25
9
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title