Haberler

Demsa Group 15 Yeni Mağazayla Damgasını Vuruyor

Güncelleme:

Demsa Group lüks markalar bölümü genel müdürlüğü görevine sektörün deneyimli ismi B.Nur Akgerman'ı getirerek yeni yıla güçlü bir giriş yaptı.

Demsa Group Lüks Markalar Genel Müdürü B.Nur Akgerman, Harvey Nichols Kanyon mağazasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, 2011 yılında Demsa Group olarak % 32 büyüme sağladıklarını söyledi. Akgerman "Bu oranı kategorilere ayırdığımızda Harvey Nichols ve Brandroom'u bünyesinde barındıran Lüks Markalar Bölümümüz %41'lik büyüme kaydetti." dedi.

Harvey Nichols'ın Türkiye pazarına girdikten sonraki en iyi yılının 2010 olduğunu ifade eden Akgerman, Harvey Nichols İstanbul'un geçtiğimiz sene % 19 oranında büyüme elde ettiğini dile getirdi.

Yıl sonuna kadar marka mağazaların sayısı 27'ye ulaşacak…

2012 yılı için umutlu olduklarını belirten Akgerman, yıl sonuna kadar 15 yeni marka mağaza açarak bu sayıyı 27'ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Michael Kors(2), Longchamp(2), Kurt Geiger(1), Salvatore Ferragamo(1), Tom Ford(1) yeni açılacak marka mağazalardan birkaçı…

300'ün üzerinde dünya markası…

Nur Akgerman yaptığı açıklamada 2011'in Demsa Group için hedeflere ulaşılan bir yıl olduğunu söylerken, en çok ayakkabı ürün grubunun ilgi gördüğünü ifade etti. "Dünyanın en lüks markalarının yanı sıra ulaşılabilir lüks segmentte de ürün satışa sunuyoruz. 300'ün üzerinde dünya markasıyla %52 büyüme hedefliyoruz. Önümüzdeki dönem için Tom Ford, Michael Kors, Longchamp, Agent Provocateur, Stefano Ricci, Stuart Weitzmen gibi moda devleriyle anlaştık."dedi. Sözlerine şu şekilde devam eden Akgerman: "Yenilenen Harvey Nichols Home, kozmetik, contemporary ve çocuk departmanları ve Alaia, Sergio Rossi, Manolo Blahnik, All Saints, Michael Kors shop in shop konseptlerimizle markamıza güç katıyoruz."dedi.

Genel olarak her kategoride 2011 yılında artışlar görüldüğünü anlatan Akgerman, aksesuar, ayakkabı ve çanta tarafındaki büyümeye dikkat çekti.

Büyüyen perakende ağı…

Nur Akgerman genişleyen mağazacılık ve m2 anlayışını şu sözlerle açıkladı "2000 yılında 1000 m2 ile başladığımız perakende kanalındaki bu yolculuğumuz; 2011'de 40.000 m2 ile devam etti. 2014 yılı sonuna kadar mağaza alanımızı 19.870 m2 daha genişleterek müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz." dedi.

Veri tabanlarında 100.000 üzerinde kayıtlı müşteri database'i bulunduğunu belirten Akgerman, "Müşterilerimize kaliteli hizmet vermenin en önemli unsurlarından birinin nitelikli iş gücüne bağlı olduğunu biliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini anlayan ve onlara en kısa sürede etkin hizmeti veren iş gücüne yatırımın perakende sektörünü de bilinçlendireceğini düşünüyoruz."açıklamasında bulundu.

Maçka Otel ve 10 yeni lüks marka…

Demsa Group bünyesinde bulunan Maçka Otel içerisinde 10 adet yeni lüks marka yer alacağını ifade eden Akgerman "Tom Ford, Stefano Ricci'nin yanı sıra yeni lüks markalarla da el sıkışmak üzereyiz, gelişmelerle ilgili kamuoyunu en kısa zamanda bilgilendireceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Harvey Nichols Michael Kors Tom Ford Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title