Haberler

Demreli Meryem Ninenin Yüzü Konteyner Evle Güldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre ilçesi’nde bir harabede yaşam mücadelesi veren 58 yaşındaki Meryem Kıvrak’a konteyner ev gönderdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre ilçesi'nde bir harabede yaşam mücadelesi veren 58 yaşındaki Meryem Kıvrak'a konteyner ev gönderdi.

Demre'nin Beymelek Mahallesi'nde harabe bir evde tek başına yaşayan 58 yaşındaki Meryem Kıvrak'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel sahip çıktı. Demre Hizmet Birimi tarafından çok kötü koşullarda yaşadığı tespit edilen Meryem Kıvrak'ın durumu Başkan Türel'e bildirildi. Türel, Meryem Kıvrak'ın kış şartlarında daha düzgün bir evde yaşaması adına belediye imkanlarını seferber etti. Hemen bir konteyner ev satın alınarak Kıvrak'a tahsis edildi. Konteyner ev, eski Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör'ün kendisine yardım için tahsis ettiği deniz gören bir arazi üzerine yerleştirildi. 2 oda ve banyolu, deniz manzaralı evin anahtarı Meryem Kıvrak'a teslim edildi.

SICAK BİR YUVA HAYAL ETTİM

Yeni evine kavuşmanın heyecanını yaşayan Meryem Kıvrak "Yıllardır çatısı akmayan, rüzgar girmeyen sıcak bir yuvam olsun istedim. Büyük bir hayaldi benim için. Bu hayalimi Menderes Türel gerçekleştirdi. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ise, "Teyzemiz zor şartlarda, rutubet içinde, çatısı akan bir evde yalnız yaşıyordu. Menderes Türel Başkanımızı durumdan haberdar ettik. Başkanımız kısa sürede Antalya'dan konteynır ev gönderdi. Artık Meryem teyzemiz denize karşı huzur içinde, çatısı akmadan sıcacık bir yuvada yaşayacak. Vatandaşlarımıza her koşulda en iyi hizmeti verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmadan çalışacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Beymelek Demre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title