Haberler

Demre Sahilleri Temizlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi’ne bağlı ekipler, ilçenin tüm sahillerinde temizlik seferberliği başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi'ne bağlı ekipler, ilçenin tüm sahillerinde temizlik seferberliği başlattı.

Turizm sezonunda vatandaşların doldurduğu Demre sahillerinde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri temizlik seferberliği başlattı. Demre Hizmet Birimine bağlı temizlik, ilaçlama, park bahçeler ve mezarlık ekipleri, turizm açısından büyük önem taşıyan Çayağzı, Sülüklü ve Taşdibi sahillerini tepeden tırnağa temizledi.

Tüm sahiller temizlendi

Hava sıcaklıklarının gittikçe artmasıyla birlikte yerli yabancı tüm vatandaşların akın ettiği plajlar ve sosyal alanlarda temizlik işlerine hız veren ekipler, tüm sahili gezerek temizledi, peyzajlarda da çevre düzenlemesi gerçekleştirdi.

İlçe sahillerinin temizliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, "Sürdürebilir turizmin temeli ancak çevre ve çevrenin korunmasıyla gerçekleşir. Yaz aylarında oldukça hareketli olan sahillerimizde vatandaşlarımız tatillerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik çalışmasına daha çok önem veriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak temizlik çalışmalarının yanı sıra turizm bölgelerinde çevre düzenlemesi de gerçekleştiriyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çayağzı Demre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title