Haberler

Demre'de İhtiyaç Sahiplerine Yardım Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde olduğu gibi Demre’de de ihtiyaç sahipleri için yardımlarına devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde olduğu gibi Demre'de de ihtiyaç sahipleri için yardımlarına devam ediyor.

Demre'de ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım eli uzatıldı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Büyükşehir Demre Hizmet Birimi Koordinatörlüğü ekipleri tarafından, ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerini tespit edilerek ev eşyası ve para yardımı yapıldı. Ekipler, bir ay öncesinden ilçede tespit ettikleri 5 ihtiyaç sahibine, 8 kanepe, 8 battaniye, 5 halı, 1 televizyon, çeşitli miktarlarda para yardımı ve yürüme engelli olan bir vatandaşa da akülü araba hediye etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, "İlçemizde yardıma muhtaç vatandaşlarımızı tespit ederek ihtiyaçlarını giderecek yardımları yapmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bu konuda çok hassas. Tüm ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak için tüm imkanları seferber etmemizi istiyor. Buna istinaden Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımızın, diğer ilçelerde olduğu gibi Demre'de de yardımlarını yapmaya devam edecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demre Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Farklı Bakış:

Yardımın reklamı olmaz. Sen ülkedeki insanları fakirliğe mahkum et. SONRA YARDIM YAPIYORUM DİYE REKLAMINI YAP.

0
1
yanıtYanıtla
Abdullah Kargılı:

Keşke herkes yardım etse de reklam yapsa.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title