Haberler

Demre'de Güvenli Eğitim Toplantısı

Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek Başkanlığında, 'Güvenli Okul, Güvenli Eğitim' Konulu Topantı Yapıldı

Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek başkanlığında, 'Güvenli Okul, Güvenli Eğitim' konulu topantı yapıldı.

Kaymakam Demiryürek başkanlığındaki toplantıya, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen İlkay Yılmaz, Emniyet Müdürü Hakan Saygıner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Demre Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yıldrım, Demre Lisesi Müdürü Süleyman Çoşkun, Demre Öğrenci Konseyi Başkanı Demre Anadolu Lisesi Öğrencisi Orhan Yiğit, Demre Komisyoncular Derneği Başkanı Fahri Duran, öğretmen sendikaları ile okul aile birliği ve basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda okul güvenliği, güvenli ve daha sağlıklı bir eğitimin nasıl yapılabileceği konusu tartışmaya açılırken, katılımcıların ortaya koyduğu görüşlerin ardından ortaya çıkan sonuçlar, karar altına alındı.

Toplantıda il ve ilçe dışından gelen ve Demre Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören çocukların durumları da görüşüldü. Demre Öğretmenevi'nin bir bölümünün bu öğrencilere yurt olarak hazırlanmasına karar verildi. Demre Komisyoncular Derneği Başkanı Fahri Duran, ilçe dışından gelen öğrenciler için ekonomik katkı sağlayacaklarını söyledi.

Demre Anadolu Lisesi ve Demre Lisesi'nde son beş yılın başarı grafiğinin çıkarılmasına karar verilen toplantıda, okul bahçelerinin gece aydınlatılmasına, okul kantinleri ve internet cafelerin düzenli denetiminin yapılması kararlaştırıldı.

Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, el yazısı ile hazırlanmayan ev ödevlerinin kabul edilmemesini, bunu bir genelge olarak yazacağını söyledi. Demiryürek, tarım alanlarında ortakçı olarak çalışanların çocuklarıyla birlikte yaşadıkları evlere de yeni şehir planında standart geleceğini ve en az 50 metre karelik evler yapılacağını bildirdi.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, ilçede motor kullanımında kask takma zorunluluğunun da daha sık kontrol edilmesini istedi.

(ACA-SEY-BNY-MHD) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title