Haberler

Demre'de Çıkan Yangın Korkuttu

Antalya’nın Demre ilçesinin Beymelek Mahallesi Kızılalan mevkisinde yangın çıktı.

Antalya'nın Demre ilçesinin Beymelek Mahallesi Kızılalan mevkisinde yangın çıktı. Saat 13.00 sıralarında çıkan yangında bir dönüm fundalık ve makilik alan yandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir itfaiye aracı ve Demre Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı bir arazözün müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.

Sera atıklarının yakılması sonucu çıktığı tahmin edilen yangında, havanın rüzgarsız oluşu alevlerin büyümesine engel oldu. Yangında, Hüseyin Sarıca adlı üreticiye ait naylon seranın bir bölümünün yandığı gözlendi. Kısa sürede söndürülen yangın, bölge yakınında bulunan naylon seralara zarar vermeden söndürüldü. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beymelek Demre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

melek:

Demrede sera atıklarının yakılması bütün halkın sağlığını tehlikeye atıyor.Defalarca yetkililerle görüşülmesine rağmen maalesef bu konuya bir çözüm getirilmedi.Bu yorumu gören bir yetkili varsa lütfen buna dur desin.Çevreciler nerdesiniz?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title