Haberler

Demokratik Haklar Federasyonu'ndan 'Bahçeli' Açıklaması

Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretine ilişkin bir açıklama yaptı.

Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyaretine ilişkin bir açıklama yaptı. DHF Temsilcisi Tahir Demirtaş, Bahçeli'yi dört gözle beklediklerini, onun ve siyasi anlayışının propaganda yapmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

DHF temsilciliğinde düzenlenen toplantıda konuşan Tahir Demirtaş, "Biz Devlet Bahçeli'yi dört gözle bekliyoruz. Bunu net bir şekilde ifade edelim. Çünkü diğer sistem partilerine verdiğimiz cevabı Bahçeli'ye de aynı şekilde vereceğiz. Bu noktada hiçbir kaygımız hiçbir tereddüdümüz söz konusu değildir. Meşru zemin üzerinden demokratik hak ve taleplerimizi kullanarak alanlarda olacağız. Devlet Bahçeli ve onun siyasi anlayışının Dersim'de propaganda yapmasına izin ve geçit vermeyeceğiz" dedi.

Demirtaş, yarın Bahçeli'nin ziyareti öncesinde Atatürk Mahallesi'nde toplanarak Valiliğe yürüyeceklerini söyledi. Tunceli'nin Mazgirt İlçe Belediye Başkanı Tekin Türkel ise, "Biz misafirperveriz. Geçmişte dedelerimiz, annelerimiz bize bir hayırlı misafir nasip olsun derlerdi. Ama böyle saygısız misafiri bizim kabul etmemiz mümkün değildir" diye konuştu.

"BAHÇELİ'NİN ANLAYIŞINI MAHKUM EDECEK BİR DURUŞ SERGİLEYECEĞİZ"

Düzenlenen toplantıda konuşan Türkiye'nin tek Komünist Belediye Başkanı olan Tunceli'nin Ovacık İlçe Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da Bahçeli'nin ziyaretine tepki göstererek, "Biz, Başbakan Davutoğlu'nun meydan okuyuşu ile bu meydan okuyuşu gören anlayışı reddederek, geçmişe dair kanlı söylemlerini bugün de sürdüren Bahçeli'nin anlayışını mahkum etmek adına bir karşı duruş sergileyeceğiz. Demokratik mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Tahir Demirtaş Devlet Bahçeli Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

şamil tayarr:

çok doğru söyledin kardeşim

0
0
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BAHÇELİNİN SAYESİNDE SİZDE PRİM YAPTINIZ YOKSA İKİ KELİMEYİ BİR ARAYA GETİRİP BASIN ÖNÜNE ÇIKACAK SÖZÜNÜZ YOKTU. NE BOŞ ADAMLARSINIZ YA BU MEMLEKET BU KAFAYLA 1 ASIR DA GEÇSE ADAM OLMAZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title