Haberler

Demokrat Partili Vize Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz Seçim Bürosunu Açtı

Kırklareli’nin Vize ilçesinde, Demokrat Partili Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını yürütmek üzere Atatürk Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışını, çok sayıda partili ve Vize’linin katılımıyla yaptı.

Kırklareli'nin Vize ilçesinde, Demokrat Partili Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını yürütmek üzere Atatürk Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışını, çok sayıda partili ve Vize'linin katılımıyla yaptı.

Vize Belediye Başkanlığı'na yeniden aday olan Başkan Selçuk Yılmaz, başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları ve gelecek dönem için projelerini anlattı.

Başkanlığı döneminde Vize'de çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, "2004 yılında ilk defa Belediye Başkanı seçilerek görevimize başladık. Seçim çalışmalarımızda sizlere bir kentin kent olabilmesi için altyapı çalışmalarının tamamlanması gerektiğini söyledik ve planlamalarımızı bu çizgide yaptık. Altyapı hizmetlerini 4 ana başlık altında içme suyu şebekesi yapımı, elektrik tellerinin yer altına alınması, kanalizasyon şebekesinin yenilenmesi ve arıtma tesisinin yapımı olarak belirledik. İlk önce günde 6-8 saat arasında suları kesilen, yüksek katlara içme suyu çıkmayan su şebekesini değiştirerek yeniledik. TREDAŞ'la yaptığımız protokol sonrasında şehrin yüzde 80'inde elektrik hatları yer altına alındı. Ardından belediyecilikte en zor işlerden sayılan kanalizasyon şebekesi ve atık su arıtma tesisimizin çalışmalarına başladık ve halen devam ediyoruz. Bizler ilçemizde yaşayan insanlara en iyi şekilde hizmet etmek için böylesine önemli ve büyük projeleri yapıyoruz. Biz taşın altına elimizi koymadık, taşın altına girdik" dedi.

"ÇEVREMİZDE ÖRNEK GÖSTERİLEN İLÇEYİZ"

Yakın dönemde mahalle muhtar adaylarının da konuşmaya başlayacağını kaydeden Başkan Yılmaz, "Şimdi seçimden dolayı yakında mahalle konuşmaları başlayacak, ne güzel bir seçim bakın, hiçbir aday diyemeyecek ki ben içme suyu projesi yapacağım, hiçbir aday diyemeyecek ki ben kanalizasyon projesi yapacağım, hiçbir aday diyemeyecek ki ben elektrik tellerini yer altına alacağım, hiçbir aday diyemeyecek ki ben arıtma tesisi yapacağım, hiçbir aday diyemeyecek ki ben ilçeye yüksekokul getireceğim. Çünkü biz bu hizmetlerinin hepsini en güzel şekilde yaparak çevremizde örnek gösterilen bir ilçe olduk. Bunu ben değil dışarıda yaşayan vatandaşlarımız görüyor ve söylüyor. İlçeye Bulgaristan ve Yunanistan'dan 5 otobüs turist geldi. Ben misafirlerimizi bizzat karşılayarak, ilçemizin tarihi yerlerini gezdirdim ve ilçemiz hakkında bilgiler verdim. En son Kale mahallesini gezdik ve grup lideri beni bizzat tebrik ederek, Edirne'de ve Kırklareli'nde böyle güzel bir yer görmediklerini söyledi. Bu övgü beni çok mutlu etti, demek ki iyi işler yapıyoruz. Ayrıca sizler de biliyorsunuz, çevre ilçelerden çok fazla insanlar ile gelin ve damat dış mekan çekimleri için Kale Mahallesine geliyor. Bu da burada gerçekten doğru işler yapıldığının bir göstergesi değil midir?" diye konuştu.

"VİZE'Yİ DAHA TANINAN VE İLERİYE YÖNELEN BİR İLÇE YAPACAĞIZ"

10 yıl boyunca belediyecilik adına zor olan ve toprak altına yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, Vize'yi daha tanınan ve ileriye yönelen ilçe yapacaklarını dile getirdi. Başkan Yılmaz, konuşmasında "Şimdi bir 5 yıl da Vize'yi daha tanınan ve ileriye yönelen bir ilçe yapmak için aday olduk. Bu 10 yıllık sürede yaptığımız doğru işler için bana ve ekibime destek veren tüm Vizeli hemşerilerime teşekkür ederim. Bu 5 yıllık yeni dönem için de siz değerli Vizeli hemşerilerimin Vize'nin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için bana ve ekibime destek vereceğinize inanıyorum. Ben yapılacak olan yerel seçimlerin başta ülkemize ve Vize'mize hayırlı olmasını diliyor, 01 Nisan sabahı işlerimize kaldığımız yerden devam edeceğimize tüm kalbimle inanıyor, diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Caddesi Selçuk Yılmaz Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title