Haberler

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, yaptığı açıklamasında, "Demokrasinin işleyişinde problem var" dedi.

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, yaptığı açıklamasında, "Demokrasinin işleyişinde problem var" dedi.

Özbakkal, "Bir büyük mücadeleyi vermiş bir siyasal hareketin sahibi olarak. Demokraside çare tükenmez. Demokrasinin işleyişinde problem var" ifadesinde bulundu.

"Vatandaşın önüne konulan iki kutuplu siyasetten sonuç çıkmaz. Demokrasi yara almıştır" diyen Özbakkal, "Eşit şartlarla yarışmayan partiler, siyasi sultayı doğuruyor. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, değişim başlıyor. 2015 genel seçimlerde Demokrat parti güneş gibi doğacak ve milletin özlemi kendi yönetimi iktidara gelecek. 30 mart mahalli seçimlerinde istemeden karşı tarafına bile oy verenler yanlış içerisinde. Severek isteyerek vereceği, geçmişi ve lideri olan parti Demokrat partidir. Ümidimiz, temennimiz de şu anda içerisinde bulunduğumuz bu zor zamanları da atlatmaktır. Onun için yollarda milletin yere düşmüş davasını, hak davasını tutup kaldırmak adına varlık irademizi taçlandırmak adına sizin huzurunuzdayız" diye konuştu.

Özbakkal şu ifadelerde bulundu:

"Sevdamız Türkiye, sevdamız hizmet, sevdamız millet diyerek çıktığımız bu yolda milletin dışında sığınacak bir yer aramadık. Milletin dışında kendimize güç aramadık. Bugün bu büyük ülkeyi pek çok sorunun içerisine düşürenlere rağmen, biz biliyoruz ki zor zamanları geride bırakmış, bir var olma yok olma çizgisinden çıkarak önüne kaçınılmaz kader olarak koyulan projeleri yıkmış Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuş bu millet. Yine kendi mukadderatını iradesi doğrultusunda belirleyecektir. Bizim mücadelemiz Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu yeni bir siyasi akılla milletimizi buluşturabilmek adına verilen bir mücadeledir. Tüm demokrat sevdalılarına çağrı yapıyoruz,yuvanıza dönün,.Güçlü Türkiye için müşterek gayemizde birleşelim." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demokrat Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title