Haberler

Demokrasiye Sahip Çıkan Arabanlılar Darbe Girişiminin 2. Günü Yine Sokaktaydı

Gaziantep’in Araban ilçesinde vatandaşlar, darbe girişiminin 2. gününde de demokrasi için sokağa döküldü.

Gaziantep'in Araban ilçesinde vatandaşlar, darbe girişiminin 2. gününde de demokrasi için sokağa döküldü.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney'in, tüm Arabanlı vatandaşları Recep Tayyip Erdoğan Parkı ve AK Parti Araban İlçe Başkanlığı önüne demokrasi için toplanmaları çağrısında bulunmaları üzerine, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde ikamet eden kadın, erkek, yaşlı ve genç olmak üzere, toplam 6 bin civarında partili partisiz vatandaşlar Recep Tayyip Erdoğan Parkı ve AK Parti Araban İlçe Başkanlığı önünde toplandılar.

Recep Tayyip Erdoğan Parkı ve AK Parti Araban İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile darbe karşıtı slogan attı. Havai fişekler ile darbe girişiminin püskürtülmesini kutladılar.

Arabanlı vatandaşları Recep Tayyip Erdoğan Parkı ve AK Parti Araban İlçe Başkanlığı önüne davet eden Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in düzenlediği program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İlçe Müftü Vekili Mehmet Çalışkan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney'in Ankara'dan telefon ile arayarak, Ankara'daki darbe girişiminin püskürtülerek, darbe girişimcilerinin tutuklanmalarının sürdüğünü belirtmesi vatandaşları rahatlattı.

Özdemir'in vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, "Şanlı ordumuzun içindeki sayıları ellerimin parmaklarının sayısı kadar olan, şerefli ordumuza ve onun şerefli üniformasını giymeyi hak etmeyen az sayıdaki şerefsizlerin demokrasiyi askıya almak için darbe girişiminin, partili partisiz yüce Türk halkının aynı anda birbirine kenetlenmesi sonucu geri püskürtülmüştür. Dün akşam yine burada demokrasi için birbiri ile kenetlenerek, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi, Arabanlı siz değerli hemşehrilerimin sabaha kadar burada beklediğiniz gibi, bu günde sabaha kadar bizimle birlikte demokrasimize darbe vurmak için darbe girişiminde bulunan çapulcu ve şerefsizleri engellemek için demokrasimizin bekçiliğini yapacağız"diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep AK Parti Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title