Haberler

Demokrasi Meydanı 8. Gününde Tek Yürek

Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetinde iktidar ve muhalefet tek yürek oldu.

15 Temmuzdaki darbe girişiminden demokrasi nöbetleri devam ederken, Gaziantep Demokrasi Meydanı'ndaki nöbet iktidarı ve muhalefeti bir araya getirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetine, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik, CHP İl Başkanı Hayri Sucu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve binlerce vatandaş katıldı.

Vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarla darbe girişimine ve FETÖ aleyhine sloganlar atarak, idam isteriz yazılı pankartlar açtı.

Alanda halka seslenen Gaziantep Genç İş Adamları Derneği (GAGİAD) Başkanı Bora Tezel, darbeyi anne ve babamdan bir hikaye olarak dinledim diyerek, "Ben 36 yaşındayım. Bugüne kadar darbeyi annem ve babamdan bir hikaye olarak dinledim. Ne yazık ki bir darbe girişimini çok kötü bir şekilde yaşamak zorunda kaldık. Allah kimseye bir daha bu günleri yaşatmasın. Çünkü bizim bütün geleceğimiz bu vatanla alakalıdır" diye konuştu.

İstanbul da Gaziantep demokrasi meydanındaki demokrasi nöbetine, şiirleriyle destek vermek için gelen Şair İbrahim Sadri, şiirleriyle vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. İstiklal marşının 10 kıtasını okuyan şair, daha sonra Çanakkale şiirini okuyarak meydanı dolduran halkı hüzünlendirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Ahmet Uzer Gaziantep AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title