Haberler

Demokrasi Kahramanı Metin Doğan'ı Hemşehrileri Bağrına Bastı

15 Temmuz akşamı FETÖ terör örgütüne bağlı bir grubun kalkıştığı askeri darbe girişimi sonrası İstanbul’da tankın önüne yatarak kalkışmanın sembolü olan Metin Doğan’ı Malatya’da hemşehrileri bağrına bastı.

15 Temmuz akşamı FETÖ terör örgütüne bağlı bir grubun kalkıştığı askeri darbe girişimi sonrası İstanbul'da tankın önüne yatarak kalkışmanın sembolü olan Metin Doğan'ı Malatya'da hemşehrileri bağrına bastı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın daveti üzerine Malatya'ya gelen Metin Doğan, Hükümet Meydanı'nda hemşehrileri ile buluştu. Binlerce kişinin sürdürdüğü demokrasi nöbetinde platforma Belediye Başkanı Polat ile birlikte çıkan Doğan'a Malatyalılar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Olay gecesini anlatan Metin Doğan, darbe girişimini öğrendikten sonra Atatürk Havalimanı'na giden süreci detayları ile anlattı. Doğan, "Darbeciler hesaplayamadılar bu milletin tüm evlatlarının benim yaptığım şeyi yapacaklarını. Benim o sırada bir saniye bile düşünmeden yaptığımı herkesin yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Yine olsa aynı şekilde tankın önüne hiç tereddüt etmeden yatacağını belirten Doğan, sahnede diz çökerek uzun süre halkı selamladı.

Başkan Polat da, halkın direnişinin sembol ismi olan Metin Doğan'ın hiç korkmadan vücudunu tankın altına koyduğu için halk olarak minnettar olduklarını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Doğan Uğur Polat Yeşilyurt Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title