Haberler

Demiryolcular İstanbul'da Toplanıyor

İkincisi gerçekleştirilecek olan Eurasia Rail 2.Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı geri sayıma başladı.

İkincisi gerçekleştirilecek olan Eurasia Rail 2. Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı geri sayıma başladı.

Sektördeki uluslararası dev firmalar bu sefer İstanbul'da buluşuyor. Fuara 20 ülkeden yabancı ve yerli 200'e yakın firma katılıyor.

Açılışını Ulaştırma - Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın yapacağı fuar 08 Mart 2012'de kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Fuarın açılışına, Bulgar Ulaştırma Bakanı Ivaylo Moskovski, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nazarguly Saguliyew, Türkmenistan Demiryolu Bakanı Rozymyrat Begendikoviç Seyitkulyyew, Çek Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Direktörü Jindrich Kusnir, Yunanistan Devlet Demiryolları Genel Müdürü Ioannis Petropoulos, Rus Devlet Demiryolları üst düzey yetkilileri de katılacak.

İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) 08 - 10 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyon, toplam 11 bin metrekare alan ve 2 halde yaklaşık 200 firmanın katılımıyla demiryolu ve altyapısı ile ilgili her türlü ürün ve teknolojiyi tanıtacak bir platformu ulaştıracak.

Türkel Fuarcılık, yurtdışı ziyaretçiye yönelik yaptığı yoğun çalışma sonucunda Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika, İran, İspanya, Romanya, Yunanistan, Türkmenistan, İngiltere, Avusturya, Almanya, Sırbistan, İtalya, Belçika, Fransa, Azerbaycan, Gürcistan ve Güney Kore'den de konuyla ilgili satın alıcıların ve alım heyetlerinin geleceği kesinleşti.

3 gün sürecek fuarda sergilenecek ürünlerin yanı sıra organizasyon dünyanın çeşitli ülkelerinden davet edilen, konusundaki uzman satın alıcılar ve ülkemizdeki sektörde çalışan birçok uzmanı ağırlayacak.

Fuar boyunca sektörle ilgili yerli ve Almanya, İspanya, Hollanda, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Çin Halk Cumhuriyeti'nden yabancı konuşmacıların yer alacağı seminer programları ve sunumlar ilgililerin dikkatine sunulacak.

İlki geçtiğimiz yıl Ankara'da yapılan fuarın bu sene ki katılımı 2 kat daha büyümüş olarak gerçekleştirilecek. Fuara Almanya, İngiltere, Rusya ve Çek

Cumhuriyeti'nden milli katılımlar da olacak. Bunun yanı sıra Ulaştırma - Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C.D.D., TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ ve TÜDEMSAŞ firmaları fuarın resmi katılımcısı ve destekleyicileri konumundadır. Fuarın 2012 versiyonuna Siemens Mobility, Bombardier, CAF, Talgo, General Electric, Alstom, Hyundai Rotem, Dimetronic, Ansaldo Breda, ABB,

Vossloh, Plasser Theurer, Voith Turbo, Arcelor Mittal, Schnieder, ZF, Knorr Bremse gibi sektörün önde gelen devleri de katılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çek Cumhuriyeti Türkmenistan Yunanistan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title