Haberler

Demirtaş'tan Protestocu Kadına Müdahale Eden Görevlilere: Nazik Davranın

Güncelleme:

Selahattin Demirtaş, Balıkesir mitingi esnasında bir kadın tarafından protesto edildi. Demirtaş, protestocu kadın için güvenliği uyardı: "Hanımefendiye nazik davranın."

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın partisi tarafından düzenlenen mitingin ardından olaylar çıktı. HDP lideri Selahattin Demirtaş, partisinin Balıkesir mitinginde kendisini protesto eden bir kişiye müdahale eden görevlilere, 'Nazik davranın' diye seslendi. Seçim vaatlerini anlattı: Emekçiden yana ekonomiyi savunduğumuz için çılgın oluyoruz. Çılgınlık buysa vallahi çılgınız.

"PROTESTO ONUN DA HAKKI"

Protesto eden bir kadın için Demirtaş, "Sakin arkadaşlar sakin. Protesto onun da hakkıdır. Düşüncelerini ifade etmek hanımefendinin de hakkıdır. Provokasyona gerek yok. Lütfen sakin olun. Hanımefendiye nazik davranılsın arkadaşlar. Onun da hakkı. Güvenlikçi, arkadaşlar lütfen hanımefendiye nazik davranılsın. Onun da hakkıdır saygı duyalım lütfen. Provokasyona gerek yok sakin. Mitingimize kaldığımız yerden devam ediyoruz" dedi.

MİTİNG ÖNCESİ ARAMA GERGİNLİĞİ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Balıkesir mitingi öncesi üst aramaları sırasında gerginlik yaşandı.

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Kuvay-i Milliye Meydanı'nda halka sesleneceği miting öncesi olaylar çıktı. Miting için Balıkesir'in çeşitli ilçelerinden gelen HDP'li gruplardan bazı kişiler üzerilerinin aranmasını istemeyince tartışma yaşandı. Üst araması yaptıran HDP'liler ise aranmaya karşı çıkanlara, "Herkes sizi bekliyor" diyerek tepki gösterdi. Polis, olaylar büyümeden grubu sakinleştirdi.

MİTİNG SONRASI ORTALIK KARIŞTI!

Miting sonrası bir grup ülkücü meydana girmek istedi. Polis, olay çıkmaması için grubun meydana girmesine müsaade etmedi. Ülkücüler ve vatandaşlardan oluşan 300 kişilik grup miting alanına girmekte direnince olaylar çıktı. Polisler ülkücülere müdahale etti. Yaşanan arbedede emniyet güçleri biber gazı kullanarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

POLİS BİBER GAZI KULLANDI

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı olaylarda iki grubun karşılaşmaması için Çevik Kuvvet yolları kapattı. Polis, grubun HDP'lilerle karşılaşmaması için biber gazı kullandı. Polisle zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı olaylar devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Selahattin Demirtaş Balıkesir Güncel Haberler

500

Yorumlar (352)

TERKET:

PKK LI HDP EEEE LİDERİ NERELİ, , , , MİTİNGLERİNİZDE BİRTANE TÜRK BAYRAĞI YOKBE , , BARAJI ZATEN GEÇEMEZSİNİZ GİDİN KANDİLDE YAŞAYIN

48
128
yanıtYanıtla
hacımobilWeb@haberler.com:

Dagdan inme terörist naziklikten bas ediyor

60
90
yanıtYanıtla
şanlıurfa viranşehir limobilWeb@haberler.com:

Hdp hdp hdp inadına

66
67
yanıtYanıtla
terbiyesiz:

ne faşo bi adam bu. . . . hüdaparlıları nasıl dövdürüyor Marksist leninsitlerden ne beklicen ki ülkeyi tam bir dikta kürt faşizmine sokacaklar

76
53
yanıtYanıtla
gercekcimobilWeb@haberler.com:

İşi gücü şirin gözüküp oy toplamak önce siz kendi bölgenizdeki kadınlarınıza değer verin afedersiniz mal gibi alıp satıyorsunuz.kendinizin çocuğu torunu yaşındakilerle zorla evlendiriyorsunuz.önce aynaya bak aynaya sizin değer vermeniz bu kadar işte insanlıktan nasibini almamış lar.bi akıl veriyor iyi davranın diye. sen kimsin ya...

59
61
yanıtYanıtla
HDPmobilWeb@haberler.com:

PADISAHLIGIN OLMAMASI ICIN TURKUYLE KURDUYLE ARABIYLA CERKEZIYLE..LAZIYLA OYLAR HDP

103
11
yanıtYanıtla
f-1:

8 haziran sabahı kürt görünümlü modifiye ermenilerden kurtulacağız.

50
53
yanıtYanıtla
seydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Kobani olaylarında da böyle konuşsaydın ya.

61
41
yanıtYanıtla
slhMobil-IOS:

Helal selo

48
53
yanıtYanıtla
çewlik12mobilWeb@haberler.com:

Ülkücüler çok şımardı. Nede olsa kimse ses çıkarmıyor, ceza almıyorlar. Önü alınmazsa daha kötü sonuçlar çıkacaktır. Utanmadan dinden, imandan, kardeşlikten bahsederler. Sizlere kızmıyorum sizleri destekleyen satılık alçak kürtlere kızıyorum.

87
13
yanıtYanıtla
Tüm 352 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title