Haberler

Demirtaş'tan Odabaş'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yusuf Ziya Odabaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yusuf Ziya Odabaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Yıldırım ve İskender Çevik ile birlikte Ankara'da ki Türk Metal Sendikası Genel Merkezi'ne giderek Ereğli Şube Başkanı iken Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yusuf Ziya Odabaş'ı makamında ziyaret etti. Odabaş'ın Ereğli Şube Başkanlığı'nda Erdemir işçileri ile yakaladığı başarılı çalışmaların kendisini genel merkeze taşıdığını ifade eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, aynı başarıyı Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı'nda da göstereceğine inandığını söyledi. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın Odabaş'a genel merkezde önemli bir görev vermesi ile Erdemir işçisine verdiği önemi bir kez daha gösterdiğini savunan Demirtaş "Yusuf Ziya Odabaş'ın Erdemir işçisi ile birlikte elde ettiği başarılı çalışmalar genel merkezinde gözünden kaçmamıştır. Sayın Pevrul Kavlak, Odabaş'a bu görevi vererek Erdemir işçisine ne kadar değer verdiğini bir kez daha göstermiştir. Ben bu vesile ile Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak'a çok teşekkür ediyorum. Sayın Yusuf Ziya Odabaş'a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Ereğli'de elde ettiği başarıyı burada da sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Gülüç Belediye Başkanı olarak Türk Metal Sendikası'nın her zaman yanındayız, olmayada devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ise Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve ekibine teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan Zonguldak Gülüç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title