Haberler

Demirtaş'tan Erdoğan'ın "Abisi Dağda" Eleştirisine Sert Cevap

Güncelleme:

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Abisi dağda. Kendisi de fırsatı bulunca oraya koşar." eleştirisine sert bir cevap verdi.

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Fransız ajansı AFP'ye verdiği mülakatta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin gezisinde kendisi için yaptığı, "Abisi dağda yetişmiş biridir halen de dağda. Kendisi de fırsatı bulunca oraya koşar" açıklamasına yanıt verdi. Demirtaş, "Dağa gitmek hiç zor değil. Burada seninle yüz yüze mücadele etmek daha zor ve biz zor olanı seçtik." dedi.

"BENİM ERDOĞAN'LA KİŞİSEL BİR DERDİM YOK"

Demirtaş açıklamasında, "Çok kişiselleştiriyor. Bunu doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum. Benim Sayın Erdoğan'la kişisel bir husumetim yok, kişisel bir derdim de yok. Kendisi hatalı politikalar yapmazsa biz kendisine saygı duyuyoruz. Cumhurbaşkanıdır. Yaptığı yanlışları eleştiriyoruz. İktidar hırsıyla ülkeyi ateşe atmasına karsı çıkıyoruz. Tek başına bu ülkede saltanat kurmasına karsı çıkıyoruz. Bu eğer kendisinde bir öfkeye, kişisel bir öfkeye dönüşüyorsa, bu onun sorudur. Psikolojik durumunun, ruh halinin iyi olmadığı anlaşılıyor. Ben (abimin) yasayıp yasamadığını bile bilmiyorum. Haber alamıyorum." dedi.

"DAĞA GİTMEK HİÇ ZOR DEĞİL AMA..."

Demirtaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi iyi bilmeli ki dağa gitmek için fırsat bulmak hiç zor değil, sadece o anlık karar verirsiniz ve gidişinizi hiçimse durduramaz. Buradaysak buna inandığımız için buradayız. Eğer dağın çözüm olduğuna inansaydım ben de dağa gitmiş olurdum. Merak etmesin, gidiş hiç zor değil. Burada kalmak zor. Burada seninle yüz yüze mücadele etmek daha zor ve biz zor olanı seçtik. Buna inandığımız için buradayız ve burada kalmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Recep Tayyip Erdoğan Selahattin Demirtaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (486)

Tek millet tek devlet tek vatan....işte birlik:

Bu akan kan bitecek firavun selo. Sende kürtlerin değil kendin gibi dinsiz ateist kitapsızların haklarını savunur olacaksın. Sen kim kürtlerin haklarını savunmak kim. Kalkmış kürt kardeşlerimin haklarını savunur olmuşsun. Senin arkanda kim var. Kimin maşasısın. İsrailin fırat dicle arasına konacağını mı sanıyorsun. Eee Proje büyük firavun selo. Sen israil uğruna ocaklara ateş düşürmeye devam et bakalım. Unutma helak olcaksın. Helakkkk olacaksın. Pis firavun

311
34
yanıtYanıtla
mahmur:

önce abd sor sen sonra tayyipden hesap sor chp li seni

yanıt0
yanıt0
kara_tren:

merak etme tarihte örneği çok trene bindirirler adamı binmese de

yanıt0
yanıt0
OzturkMobil-IOS:

Erdogan cok terbiyesiz bir insan

18
309
yanıtYanıtla
deniz:

SONUNA KADA RTE !!! ?? AKP HEP KAZANACAK INSHALLAH! DOĞRULAR HEP KAZANIR ! ALLAH HER ZAMAN DOĞRUNUN YANINDADIR

198
88
yanıtYanıtla
Ayrımcılık yapmayan kürtMobil-IOS:

Herkes demırtaş gıbı dürüst ve gerçekçi olsaydı bu kan dururdu

28
233
yanıtYanıtla
SAMET:

ERDOĞAN SAYESİNDE SESİNİZ CIKIYOR YOKSA KORKUNUZDAN MECLİSE GELEMİYORDUNUZ. HDP PKKDIR.

142
67
yanıtYanıtla
BURAK:

AKP LI DEGILIM AMA PKK ITLERINE VURDUKCA AKP YE SEMPATIM ARTIYOOOOOOOOOR

99
110
yanıtYanıtla
xy:

ulan erdogan , batirdin ülkeyi.

58
147
yanıtYanıtla
Hak-Yol:

dağa git de seni de indirelim,

120
83
yanıtYanıtla
kara_tren:

merak etme tarihte örneği çok trene bindirirler adamı binmese de

0
0
Tüm 486 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title