Haberler

Demirtaş'tan AK Partili Vekilin Sorusuna Bomba Cevap

Güncelleme:

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, AK Partili Mahir Ünal'ın "Eşcinsel evlilikle ilgili ne düşünüyorsun?" sorusuna "Şu anda düşünmüyorum. Eşimle çok mutluyum. Teşekkür ederim." diye yanıt verdi.

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, bugünkü köşesinde HDP lideri Selahattin Demirtaş'la ilgili ilginç bir iddiaya yer verdi. İddiaya göre AKP'li Mahir Ünal Demirtaş'ın eşcinsel evlilikle ilgili ne düşündüğünü sorunca, Demirtaş Mahir Ünal'ı arayarak "Teklifinizi şimdi iletti arkadaşlarım. Ama şu anda düşünmüyorum. Eşimle çok mutluyuz. Teşekkür ederim." diye yanıt verdi.

DEMİRTAŞ: EŞİMLE ÇOK MUTLUYUZ, TEŞEKKÜR EDERİM

Candaş Tolga Işık köşesinde şunları yazdı:

"Doğru mu değil mi bilmem... Ben de anlatanların yalancısıyım diyerek bu yakınlarda duyduğum iki siyasi arasında geçen ve beni çok güldüren bir diyalogla bitireyim yazıyı... AK Partili Mahir Ünal geçenlerde, "HDP lideri Selahattin Demirtaş eşcinsel evliliklerle ilgili ne düşünüyor? Cevap versin" diye bir açıklama yapıyor. Bu açıklamayı danışmanlarından öğrenen Demirtaş hemen telefona sarılıp Mahir Ünal'ı aramış. "Mahir Bey merhaba ben Selahattin Demirtaş..." diyor ve yapıştırıyor cevabı: "Teklifinizi şimdi iletti arkadaşlarım. Ama şu anda düşünmüyorum. Eşimle çok mutluyuz. Teşekkür ederim."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selahattin Demirtaş Candaş Tolga Işık Ünal Demirtaş Mahir Ünal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (293)

KÜRT-İSLAM KOMUTANI SELAHATTİN-É KURDİmobilWeb@haberler.com:

Demirtaş sen birtanesin

49
20
yanıtYanıtla
adem:

pkk nın kuklaası Stendap yapsın siyaset degil sahnede alkışlayın sizde siyaset yapamıyor güdmlü mermi

46
22
yanıtYanıtla
HahaMobil-IOS:

Ovv helall başkan

44
14
yanıtYanıtla
OnuR_GCMobil-IOS:

Sevmiyorum adamı ama on numara cevap ??

44
7
yanıtYanıtla
cenk:

Senin etrafindakinler senin degerini düsürüyorlar amma senin aciklamalarina ve yorumlarina bayiliyor sizi yürekden kutluyorum Allah yolunu acik Etsin biladeim.

38
9
yanıtYanıtla
hakan:

Kapak budur :) Verecem bu adama oyumu Türk olarak. Ve saatlerce anlatırım sebebini. . 13 yıl sonra ilk defa bir fırsat doğdu bize.

38
9
yanıtYanıtla
chp genclikmobilWeb@haberler.com:

Yapıştır Kapak cevap

37
9
yanıtYanıtla
Adınızı YazınAYŞE:

LAZI ÇERKEZİ HERKES HDP DİYOR

30
14
yanıtYanıtla
gafletten uyanalım. HepimizzzmobilWeb@haberler.com:

Vampir. Kandan beslenen vampir. Pkk lı

17
25
yanıtYanıtla
Ahmet SevenMobil-IOS:

Hahahahaha demirtas adamdir. Lafi yine soktu akpeye hahaha

32
10
yanıtYanıtla
Tüm 293 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title