Haberler

Demirtaş'tan AK Parti'ye Ziyaret

Güncelleme:

Hakkari'de bulunan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kentten ayrılmadan önce Yüksekova İlçesi'nin Büyükçiftlik Beldesi'ni de ziyaret etti. Büyükçiftlik Beldesi'nde bir düğüne katılan Demirtaş, beldeden ayrılmadan önce AK Parti'li Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ile belediye önünde kısa süre sohbet etti.

Hakkari merkez ve ilçelerinde 4 gün boyunca çeşitli programlara katılan Demirtaş dün akşam saatlerinde Hakkari'den ayrıldı. Demirtaş, Yüksekova İlçesi'nden ayrılmadan önce de ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Büyükçiftlik Beldesi'ne geçerek burada Zehra-Ümit Sınmas'ın düğüne katıldı. Düğüne gelen Demirtaş'ı kapıda AK Partili Hakkari eski Milletvekili Mustafa Zeydan'ın oğlu Abdullah Zeydan karşıladı. Çifte mutluluklar dileyen Demirtaş bir süre burada oturduktan sonra da ayrıldı.

Demirtaş aracına binip beldeden ayrılırken, Yüksekova'nın tek AK Parti'li belediyesi olan Büyükçiftlik Beldesi Belediyesi önünde de AK Partili Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ile karşılaştı. Yol üzerinde bulunan belediye binasının önünde Demirtaş'ı karşılayan Zeydan, Demirtaş'la bir süre sahbet etti. Demirtaş, ardından da beldeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Yüksekova Ak Parti Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title