Haberler

Demirtaş, Önümüzdeki Hafta Kılıçdaroğlu ile Görüşecek

Güncelleme:

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yaptığı açıklamada "Önümüzdeki hafta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceğiz." dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş gazetecilerin sorularını yanıtladı. Demirtaş erken seçim tartışmalarına yönelik, "Biz seçime kilitlenmekten çok, barışa kilitlenmek zorundayız. Diyaloğa açılığız, bizim kapımız barış için açıktır." dedi.

"BARIŞ İÇİN TÜM KAPILARA GİDERİZ"

Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin de bir açıklama yapan Demirtaş, "Barış için bütün kapılara gideriz. Kılıçdaroğlu ile haftaya bir araya geleceğiz, günü belli değil." dedi.

"BAHÇELİ'YE DE KAPIMIZ AÇIK"

Bahçeli ve Erdoğan'a da kapılarının açık olduğunu belirten Demirtaş, "Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, Sayın Bahçeli hepsine kapımız açıktır. Bizim barış için herkese kapımız açıktır. Seçime değil barışa odaklanmak zorundayız." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (331)

elif:

İnşallah çalacağı ilk kapı cehennem kapısı muhatabida zebaniler olur

42
9
yanıtYanıtla
arif solo:

chp hdpnin hocasi hdp chpden izinsiz birsey yapmaz cunku hdpyi chp yetistirdi

43
7
yanıtYanıtla
MUSTAFA DURAN:

chp=pkk=hdp

13
37
yanıtYanıtla
AVD:

ERDOĞAN, DEMİRTAŞI KÖTÜLEDİKCE, DEMİRTAŞ SEMPATİ KAZANIYOR. . . GÖRECEKSİNİZ. . . ADAM PKK İLE OLAN BAĞLANTISINI NE ZAMAN İNKAR ETTİ. . . ERDOĞAN BİLMİYORMUYDU. . . . AMA VATANDAŞI BARIŞ DİYE SİYASETİNE MALZEME YAPIP OYALIYORDU. . . BEN NE VERİRSEM ŞÜKREDİN DER GİBİ HAVALARDA DEĞİLMİYDİ. . . ALLAH AŞKINA DÜŞÜNÜN, EĞER SEÇİM SONUCLARI BÖYLE ÇIKMASAYDI, ÜLKE BU HALE GELİRMİYDİ. . 15 GÜN EVVEL HER ŞEY NORMALKEN NE OLDU BİRDEN. . . . ERDOĞAN ANLADI, YOLSUZLUK DOSYALARININ AÇILMA RİSKİ OLDUĞUNU. . GÖZÜNÜ KIRPMADAN DÜĞMEYE BASTI. . . .

8
39
yanıtYanıtla
cesi:

buyuk lider barış adamı sana kalırsa dunya guzel olur ama kimlere kalmış

22
24
yanıtYanıtla
1 Yozgatlı:

Barış istemiyoruz. Biz kelle istiyoruz. En başta da seninkini Demirtaş denen kalleş, Ermeni tohumu.

31
14
yanıtYanıtla
DILGEŞ:

DEMİETAŞIN DEGERİNİ BİLMEYENLER ÇOK ŞEY KAYBEDECEK... HEMDE TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN ŞEYLER... O ÜSTÜNE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPIYOR YA DİGERLERİ?? ONLAR KOLTUK ELDEN GİTMESİN DİYE MİLLETİN ÇOCUKLARININ KANI ÜZERİNDE PAZARLIK YAPIYOR...

7
38
yanıtYanıtla
Yusuf:

Ama nere gıtsın bu sılho secımı beraber salladılar.atatürkün askerlerı oldu aponun askerlerı

37
6
yanıtYanıtla
BULGAR GÖÇMENİMobil-IOS:

Allah yar ve yardımcın olsun selo başkan

12
29
yanıtYanıtla
PKK düşmanı:

biz yıllarca barış diye 40 yıl verdik, barış yok artık

33
8
yanıtYanıtla
Tüm 331 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title