Haberler

Selahattin Demirtaş'tan Kamuoyuna "Duyarlı Olun" Çağrısı

Güncelleme:

Ağrı'da AK Parti'nin BDP'li Sakık'a mazbata verilmesinin önüne geçmeye çalıştığını belirten Demirtaş, "Halkımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz." dedi.

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ağrı'da AK Parti'nin BDP'li Sırrı Sakık'a mazbata verilmesinin önüne geçmeye çalıştığını belirterek, "Halkımızı Ağrı'yla dayanışmaya, demokratik kamuoyunu Ağrı konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz" dedi.

"SAKIK'AENGEL OLUYORLAR"

Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, Ağrı merkez yerel yönetim seçimlerine ilişkin AK Parti'nin yaptığı itirazların reddedildiğini; buna rağmen yeni itirazlar yapılarak Sakık'a mazbata verilmesinin önüne geçilmeye çalışıldığını kaydetti.

"KENTTE SIKIYÖNETİM HAZIRLIĞI YAPILDI"

Son olarak YSK'ya yapılan itirazın da reddedilerek, dosyanın tekrar Ağrı İl Seçim Kurulu'na iade edildiğini vurgulayan Demirtaş, şu ifadeleri kullandı: "Ancak her ne hikmetse Ağrı İl Seçim Kurulu'nda AKP'nin haksız itirazlarını reddeden hakim aniden 6 günlük izne ayrılmıştır. Bu arada çevre illerden yüzlerce polis Ağrı'ya sevk edilerek bütün şehir ablukaya alınmış ve AKP'nin yapacağı yeni itiraz sonucunda seçimin AKP lehine sonuçlanmasının alt yapısı ve hazırlığı tamamlanmıştır. Bütün hazırlıklardan anlaşıldığı üzere İl Seçim Kurulu seçimi AKP lehine çevirmek üzere bir plan içine girmiş, emniyet ve valilik de olası halk tepkisini sert bir şekilde bastırmak üzere kentte sıkıyönetim hazırlığı yapmıştır.

"AKP'NİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR"

Partimiz üst düzeyde bir Genel Merkez heyetini daha Ağrı'ya gönderecektir. Umut ediyor ve diliyoruz ki Ağrı'da bir kez daha küçük hesaplar içerisine girilmez ve halkın iradesine saygı duyulur. Aksi durumda halkımızın öz gücüyle ve bütün meşru yollarla her yerde geliştireceği direnişi durdurmaya AKP'in gücü yetmeyecektir. Halkımızı Ağrı'yla dayanışmaya, demokratik kamuoyunu Ağrı konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Selahattin Demirtaş Sırrı Sakık Ak Parti Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

müslüm63dogan111@web.de:

Ağrı.bdpenindir.ve başarıdan dolayi partimizi kutluyorum.urfada bir gün bdp diyecek inşallah daha çok çalışacağız vatana milete hayırlı olsun bütün bdpli arkadaslarimiza selamlar ve başarılar dilerim.serkeftın.

28
9
yanıtYanıtla
serhataman_0434@hotmail.com:

hırsız AKP heryerden hırsızlıkla belediyeleri aldılar aprı da bdp seçimi 850 oyla önde bitirdi 13 defa saydılar ancak 10 oya kadar indirebildiler yanı çaldıkları bile yetmedi allahın varlığına kurban olim ne kadar çaldılar yine bdp önde bitirdi biz ağrılı gençler olarak akp eyi ve ona bağlı polislerini burdan uyarıyoruz o belediyeyi yakarız herkes bunu böyle bilsin ayib yaa hangi ilde seçim sonuçları 13 defa sayılmış allahtan korkun o belediye HALKIN YÖNETİMİNDE OLACAK YANi BDP ENİN OLACAK BAY HIRSIZLAR..

27
5
yanıtYanıtla
s.yukselsenolyuksel2010@hotmail.com:

siz kendinizi çağırın sağduyuya hembesiller....

6
25
yanıtYanıtla
Fatsalihabil.ayparcasi@free.fr:

Kokusmus haber ortaligi karistirmaktan baska bisey degil

10
10
yanıtYanıtla
salih solmazserseri_631907@hotmail.com:

Bende urfaliyim ama isotcu deyilim ve btp le gurur duyom gun gelecek isotcular bu yaptiklarindan utanacaklar

12
2
yanıtYanıtla
salih solmazserseri_631907@hotmail.com:

Bende urfaliyim ama isotcu deyilim ve btp le gurur duyom gun gelecek isotcular bu yaptiklarindan utanacaklar

11
1
yanıtYanıtla
hümanistfatma_hasar@hotmail.com:

doğuda köylere baskı ve tehditle seçim kazandınız. pdp kürtlerin bile gözünden düştü. insanlar evlerine ve dükkanlarına saldırılmasın, köyde yaşayanlar fışlendiği için can havli ile pdp kazandı. birde sağ duyu diyorlar. pdp ve mhp her yerde kavgacı ve her yerde saldırgan....

1
0
yanıtYanıtla
YAĞLIDERELİsenolyuksel2010@hotmail.com:

BeDePeeeeLİLER KIZMAYIN YAAAVVV DOĞRU SÖYLEDİM :)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title