Haberler

Demirtaş'ın Köy Ziyaret Maratonu

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gürgendağı, Çandır, Aşağı Avdan köylerini ziyaret ederek ilçede yapılan hizmetleri ve hizmet anlayışını vatandaşlara anlattı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gürgendağı, Çandır, Aşağı Avdan köylerini ziyaret ederek ilçede yapılan hizmetleri ve hizmet anlayışını vatandaşlara anlattı.

Ziyaretlerine konvoy eşliğinde giden Başkan Demirtaş'ın ilk durağı Gürgendağı oldu. Köy konağında köy sakinlerinin sorunlarını dinleyerek hizmetlerini anlatan Başkan Demirtaş, "Sizlere oy alma uğruna yalan yanlış sözler konuşmuyoruz. Zaten beni 5 yıla aşkın bir zamandır tanıyorsunuz. Ben inanmadığı hiçbir şeyi bugüne kadar yapmadım. Özümüz sözümüz birdir. Bizim için bu köylere hizmet etmek boynumuzun borcudur" diye konuştu.

"HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN YETKİ İSTİYORUM"

Yoğun katılımın olduğu konvoy ile birlikte Çandır'a hareket eden Başkan Demirtaş'ı cami avlusunda karşılayan köy sakinlerine köy konağında hitap eden Başkan Demirtaş, "Klasik belediyecilik anlayışının hüküm sürmediği, ilkeli, modern, sosyal faaliyetlerin ön planda olduğu bir anlayışla ilçemize hizmet ediyoruz. İlçemizde hizmetten yoksun şehrin merkezinden uzak Büyükşehir Yasası ile mahalle olacak köylerimize vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile hak ettiği hürriyetine kavuşturmak adına her anımı her dakikamı hizmet için harcadığım hizmet yarışında 5 yıl daha büyük hizmet, proje ve yatırımların sürmesi için yetkinizi istiyorum" şeklinde konuştu.

"HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Ziyaretlerine Aşağı Avdan köyü ile devam eden Başkan Demirtaş, köy girişinde 1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl ve Samsunspor taraftarları tarafından organize edilen sürpriz doğum günü kutlamasında meşale şov ve havai fişek gösterisi ile karşılandı. Doğum günü pastasını kesen Demirtaş, köy sakinleri ile tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını sorup bir sorunları olup olmadığını sordu. Köy Muhtarı Kamiran Genç ve köylülerle sohbet eden Başkan Demirtaş, "İlçemizdeki herkesi kucaklıyoruz. Eşit hizmet anlayışıyla ilçemizdeki tüm mahalle, sokak, caddelere farkımızı fark ettireceğiz. Bu hizmet anlayışımız önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek" ifadelerini kullandı, - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necattin Demirtaş İlkadım Çandır Avdan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title