Haberler

    Demirtaş'ın Çiçek Çocukları Şeyh Sait'in Torununa Saldırdı

    Güncelleme:

    İrademe dokunma diyen kafaya bak!

    AK Parti'nin Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat seçim çalışmaları kapsamında Tekman esnafını ziyaret etti. Fırat ziyaretini sürdürürken, HDP'li belediyeden çıkan bir grubun saldırısına uğradı. Kürtlerin tarihindeki önemli isimlerin başında gelen Şeyh Sait'in torunu olan Fırat'a yapılan saldırı, bölge halkı tarafından tepkiyle karşılandı. Çıkan olaylar sonrasında açıklama yapan Fırat, "Asla bunlardan korkmadık, korkmayacağız. Bunlara oy verenler bunları görsünler" dedi.

    AK Parti Erzurum 5. Sıra milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, ilçe ziyaretleri için partililerle birlikte Tekman'a gitti. İlçe parti teşkilatıyla başlayan ziyaret esnaf gezisi ile devam etti. Fırat, Tekman cadde üzerindeki esnaflarla tek tek tokalaştı. Erzurumdetay sitesinin haberine göre, HDP'li Tekman Belediyesinin önünde bekleyen bir grup ilk önce sloganlar atarak ortamı germeye çalıştı. Fırat'ın AK Partililere yaptığı sağduyu çağrısı sonuç verince gezi devam etti. Fırat, belediye binasının hemen karşısında bir vatandaşla tokalaşırken, provakatif grup, parti otobüsüne yumurta atmaya başladı. Duruma tepki gösteren partililer ile grup arasında gerginlik başladı.

    Önce saldırı sonra tehdit

    Grup, partililerle gergin anlar yaşarken Tekman Belediyesinin içinden 20-25 kişilik bir grup daha çıktı. Ellerinde demir sopalar bulunan grup, Fırat'ın derhal ilçeden gitmesini istedi. O sırada terör örgütü PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganlar atan grup, ilçede bulunan AK Parti mensubu esnafları da tehdit etti.

    Olay sonrası açıklamalarda bulunana Abdurrahim Fırat, provakatif eylemlere gelmeyeceklerini ifade ederek barış içinde bir seçimin yapılmasını istedi. Fırat; 'Seçim gezimiz için geldiğimiz Tekman'da bir grup provakatif eylemler yapan grupla tatsız olaylar yaşandı. Biz bu grupların ne yapmak istediklerini ve amaçlarını çok iyi biliyoruz. Biz asla bunlardan korkmadık korkmayacağız. Yeni Türkiye sloganıyla çıktığımız seçimlerde her zaman demokrasi diyeceğiz. Bunlara oy veren vatandaşlarımızın, oynanmak isteyen oyunları görmesini istiyoruz. Herkes hürdür. Batıda barış diyerek doğuda şiddet uygulayan bir zihniyet asla başaramayacaktır' diye konuştu.
    Olaylarda bir AK Partili üye aldığı darbe sonucu yaralandı.

    Şeyh Sait'in torunu

    AK Parti'den milletvekili adayı olan Abdurrahim Fırat, Şeyt Sait'in torunlarından ve bölgedeki Kürtler için çok önemli isimlerden biri.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Güncel

    Abdurrahim Fırat Ak Parti Tekman Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title