Haberler

Demirtaş İftar Hazırlığının Fotoğrafını Paylaştı: Anneyi de Patilayı da Özlemiştik

Güncelleme:

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Twitter hesabından bir fotoğraf paylaşarak altına, "İftar hazırlığında Annemize yardım ettik, özlemiştik Anneyi de patilayı da" yazdı.

Diyarbakır'da yaşayan annesi Sadiye Demirtaş'ı ziyaret eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, menüde gözlemenin yer aldığı iftar sofrasının hazırlanmasına da yardım etti.

Demirtaş'ın kişisel Twitter hesabından "İftar hazırlığında Annemize yardım ettik, özlemiştik Anneyi de patilayı da (gözlemeyi)" mesajıyla paylaştığı fotoğraflarda, anne Sadiye Demirtaş'ın hazırladığı gözlemeleri eşiyle birlikte sac üzerinde pişirdiği görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Diyarbakır Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (635)

deniz:

Sen birtanesin selo

413
26
yanıtYanıtla
Kürt:

Sayin başkan salhetin demirtaş seni çok seviyuruz afiyet olsun geleceğin cumuhurbaşkanı

386
18
yanıtYanıtla
ANTİ AKP:

selo başkan. . . ahada benim vergilerimle milyon dolarlık sofra kuranlar var ya sana kurban olsunlar. .

365
23
yanıtYanıtla
haber okuyan:

kesilen kuzuyu altınla beslesen yine milyon dolarlık sofra yapmaz haberlerin başlıklarını okuyarak da seçmen olunmaz çatalın bıçağın sandalyenin masanın fiyatlarını da dahil edip rakam atan haberciler halkta yarattığınız bu yalan algılarla ne siz zafer kazanırsınız ne de din derslerini kaldırcaz diyen siyasetçi iftar sofrasında kazanır

yanıt0
yanıt0
Yavuz selim:

Komünistler ne zamandan beri oruc tutuyor

111
223
yanıtYanıtla
wan 65:

ırkçılar yobazlar bu güzel aileye kin kusmaları salyalı ağızlarıyla saldırmalarının tek nedeni sayı başkanın birilerini başkan yaptırmamasıydı iyide yaptı

35
207
yanıtYanıtla
KAHRAMMARAŞ:

ZEHİR ZIIKIM OLSUN

114
112
yanıtYanıtla
DiNSiZ:

NE RAHAT BUNLAR, BiRi KANDiLDE TERÖRiST, BiRi TÜRKiYEDE TERÖRiST.iSiTiN LiDERi TUTSAK OLSA BiZiM GiBi ÖZEL BESLEMEZLER.BENiM KARDESiMiN KANI SiZiN ELiNiZDE OLDUGU SÜRECE SiZE BEDDUA EDECEGiM. ALLAH SiZE GÜN YÜZÜ GÖSTERMESiN, iNSAALLAH

177
32
yanıtYanıtla
adnasmcrc:

NAMAZLA DALGA GEÇEN GRUPLARIN MENSUPLARININ İFTARLA NE İŞİ OLUR. BUNLAR ALGI OPERASYONUDUR. DİKKAT EDELİM. . .

191
14
yanıtYanıtla
111111111:

Zamaninda ezan okununca kostura kostura evine giden minik çocuklar vardi annesinin yemeklerini de kostura kostura yerlerdi saçları parlaksaf aanadolu cocuklari kimisi ogluna sıkma yapardı kimi gozleme ki mi bazlama minik eller onlari sarar yerdi sonra buyuduler asker oldular bir daha ezan okununca kosmadilar cilginlar gibi sokaklarda evlerine dogru yolda kadinlar gozleme sıkistırmadilar ellerine tereyaglisindann sofralarda tabak eksildi belkide hep bos bir tabak kaldi yillarca kuru fasulye kondu kimse yemeden kalkti sehidimin anisina kimse aglayamaz anneler gibi kimse de sevemez.

66
121
yanıtYanıtla
Tüm 635 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title