Haberler

Demirtaş'ı, Ak Partili Belediye Başkanı Uğurladı

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesini ziyaret etti.

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesini ziyaret etti.

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Hakkari'ye düzenlediği ziyaret kapsamında geldiği Yüksekova ilçesinde Esendere ve ilçe merkezindeki ziyaret ve temaslarının ardından Yüksekova'ya bağlı Büyükçiftlik beldesine geçti.

Aralarında BDP Hakkari İl Başkanı Rahmi Kurt, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre ve BDP Yüksekova ilçe başkanı Rustem Demir'in de bulunduğu kalabalık bir grupla birlikte Büyükçiftlik Beldesine geçen Demirtaş'ı Hakkari Eski Milletvekili Mustafa Zeydan'ın oğlu Abdullah Zeydan'ın da aralarında bulunduğu Büyükçiftlik beldesi sakinleri karşıladı.

Belde sakinleriyle tek tek tokalaşan Demirtaş daha sonra beldede yapılan Zehra ile Ümit Sınmaz çiftinin düğününe katıldı. Sınmaz çiftiyle hatıra fotoğrafı çeken Demirtaş çifte mutluluklar diledi.

Demirtaş düğünün ardından ilçe merkezine dönmek üzere belediye binası önüne gelindiğinde, Ak Partili Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Demirtaş, araçtan inerek ayak üstü Rüştü Zeydan'la bir süre sohbet etti. Zeydan'ın Demirtaş'ı belediyeye davet etmesi üzerine Demirtaş, programı nedeniyle beldeden ayrılmak zorunda olduğunu belirterek başka zaman kendilerini ziyaret edeceğini söyledi. Zeydan tarafından yolcu edilen Demirtaş ve beraberindekiler, sloganlar eşliğinde beldeden ayrıldı.

4 Günlük Hakkari proğramını tamamlayan Demirtaş Van'a hareket etti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Demirtaş Abdullah Zeydan Büyükçiftlik Yüksekova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title