Haberler

Demirtaş, HDP'lilerin Mehmetçiğe Yardım Ettiği Fotoğrafları Paylaştı

Güncelleme:

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Ağrı'daki PKK saldırısıyla ilgili sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak "HDP'li arkadaşlarımız yaralı askerleri taşıyıp çıkardılar." dedi.

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Kadıköy mitinginde çok çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı. Demirtaş, dün Ağrı'da yaşanan PKK saldırısıyla ilgili, "Dün Ağrı'da bir çatışma değil, sahnesi önceden planlanmış, önceden provası yapılmış, sahte bir kurgu operasyon vardı ve orada mümkün olduğunca fazla cenaze çıkarmaya çalıştılar. 15 askeri çatışma bölgesinde bırakıp terk ettiler. Bunlardan 8'i yaralıydı yaralı. Ne oldu peki? HDP'li arkadaşlarımız çatışma bölgesine giderek HDP'li yönetici arkadaşlarımız yaralı askerleri oradan alıp çıkartarak, kendi elleriyle alıp çıkarttılar." demişti. Mitingdeki konuşmasının ardından sosyal medyadan yaralı askerleri taşıyan sivillerin fotoğrafını paylaşan Demirtaş, HDP'li Cezmi Budak'ın da öldürüldüğünü belirtti.

"ASKERLERİ HDP'LİLER KURTARDI"

Selahattin Demirtaş, bugün partisinin Kadıköy mitinginde Ağrı'da yaşanan PKK saldırısıyla ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu. Demirtaş, mitingde yaptığı konuşmada saldırıyla ilgili şunları söyledi:

"Dün Ağrı'da bir çatışma değil, sahnesi önceden planlanmış, önceden provası yapılmış, sahte bir kurgu operasyon vardı ve orada mümkün olduğunca fazla cenaze çıkarmaya çalıştılar. 15 askeri çatışma bölgesinde bırakıp terk ettiler. Bunlardan 8'i yaralıydı yaralı. Yaralı askerleri çatışma bölgesinde bırakıp geri çekildiler. Neden? Orada o askerler yaşamını yitirsin ve ülkede AKP'nin oyları tavan yapsın diye. Ne oldu peki? HDP'li arkadaşlarımız çatışma bölgesine giderek HDP'li yönetici arkadaşlarımız yaralı askerleri oradan alıp çıkartarak, kendi elleriyle alıp çıkarttılar."

SOSYAL MEDYADA ÇARPICI PAYLAŞIM

Mitingdeki bu sözlerinin ardından sosyal medyadan da fotoğraflar paylaşan Demirtaş, " Ağrı'da HDP'li arkadaşlarımız yaralı askerleri taşıyıp çıkardılar." dedi.

İşte Demirtaş'ın o mesajı:

Selahattin Demirtaş, bu paylaşımının ardından eski HDP il başkanı Cezmi Budak'ın da saldırı da öldürüldüğünü belirtip, şu mesajı paylaştı:

GENELKURMAY NE DEMİŞTİ?

Öte yandan Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ağrı ili Diyadin ilçesi Yukarı Tütek köyü bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle gün boyu devam eden silahlı çatışmada yaralanan dört personelimiz Ağrı Devlet Hastanesi'ne tahliye edilmiş olup, üç personelimizin yaralarının hafif olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, bir personelimizin ise ameliyata alındığı hastane yetkililerinden öğrenilmiştir. Yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Diğer taraftan silahlı çatışmada beş teröristin öldürüldüğü, bir teröristin yaralı olarak ele geçirildiği bilgisi alınmıştır." denilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selahattin Demirtaş Kadıköy Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (759)

esat turan:

ERDOĞAN tsk geleneği bozarak jandarmadan alıp genelkurmayı yapan bu zatı amaçları için kullaniyor. . Türkiye yiçatışma alanına çekerek HDP yi baraj altına bırakarak, devlet başkanlığı ve diktası için 400 milletvekili çıkarma hesabı yapıyor. . öyle bir cani ki, ölecek fakir halk çocukların kanı üzerine bu planını yapıyor. . daha çok çalacak, daha çok vurgun yapacaktır. . Türkiye halkları uyanık olunuz, bunlar çeteci, yeşil sermayenin dini imani paradır. . para için yapmayacağı oyun yoktur. . dikkatli olunuz. .

221
7
yanıtYanıtla
demirmobilWeb@haberler.com:

hem askeri öldürüyorlar sonra da yaralıları kurtardık diye şov yapıyorlar bir taşla iki kuş akp ve pkk seçime yönelik kampanya yapıyor

40
163
yanıtYanıtla
AnadoluMobil-IOS:

MHP faşist AKP yobaz CHP tektip tek çare HDP'dir

47
151
yanıtYanıtla
a baytekin:

allah bu hdp zihniyetine fırsat vermesin

65
111
yanıtYanıtla
oğuz:

fotoğraflar her şeyi net gösteriyor. demirtaşın kişiliğini çok beğeniyorum. akp nin bütün kurmayları hdp yi karalamaktan başka işleriyok meyve veren ağacı taşlarlar.

103
35
yanıtYanıtla
Ponti:

Hdp ye oy verip elinize kan bulaştırmayın. Ahirette şehitlerimize hesabını veremezsiniz.

89
48
yanıtYanıtla
alperenmobilWeb@haberler.com:

la bu videoyu izledim kendimden utandım şimdiye kadar ne hata yapmışız bilader adamlar olmasa askerimiz kurda kuşa yem olacak yaralı haliyle. açıklamalarin hepsi yalan çıktı.bu demirtaş gibi dürüst siyasi lider görmedim onun dediği çıktı yine ya sırf onun için vallada bilada hdpye oyumu vercem

64
54
yanıtYanıtla
mhmtmobilWeb@haberler.com:

Sonunuz yakin akp pkk hdp el ele gonul gonule yuruyolar hdp pkk vuruldukca nemalaniyo akpde pkkyi vurdukca milkiyetcilerden nemalaniyo olan anadolunun mehmedine askerine oluyo allah turk askerini korusun

33
82
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

VATANİNİ BAYRAGİNİ SEVİYORSAN HAİN KRO VE KİZİLBAS GÖRMEK İSTEMİYORSAN ÇARE MHP....

91
16
yanıtYanıtla
Sur kentli.. Mobil-ANDROID:

Eskı ak parti lı olarak.. Diyorum kii.. Butun kürt ler bn dahil hepimiz hdp nın arkasında duralım bu secim cok onemli

59
44
yanıtYanıtla
Tüm 759 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title