Haberler

Demirtaş: Halkın Hakkını Arayan Duruşuna Yönelik Hükümet Şiddeti Durdurulmalı

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, halkın hakkını arayan duruşuna yönelik gerçekleştirilen hükümet şiddetinin derhal durdurulması gerektiğini belirtti.

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, halkın hakkını arayan duruşuna yönelik gerçekleştirilen hükümet şiddetinin derhal durdurulması gerektiğini belirtti.

Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, seçim hilelerine rağmen elde ettikleri başarı ve kazanımları halkın elinden almaya dönük girişimlere sessiz kalmayacaklarını kaydetti. Halkın kendi iradesine gösterdiği sahiplenmenin, son derece meşru ve takdire şayan olduğunu vurgulayan Demirtaş, şunları ifade etti:

"Halkın hakkını arayan duruşuna yönelik gerçekleştirilen hükümet şiddeti derhal durdurulmalıdır. Partimizin elde ettiği seçim sonuçlarına itiraz edilen hiçbir yerde halkımız kesin sonuç elde edilinceye kadar asla sessiz kalmamalı, gerekirse geceyi sayımın yapılacağı yerlerde sabahlayarak geçirmelidir. Her yerde kitlesel ve kararlı bir duruşla, direnen yerlerdeki halkımıza sahip çıkılmalı ve yalnız bırakılmamalıdır. Kafasından halen hile, aldatma ve kirli tezgahla sonuç almayı geçirenler aklını başına alıp bu tutumumdan derhal vazgeçmelidir."

Kaynak: ANKA / Güncel

Selahattin Demirtaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

BDP PKK KCK HDP APO BEBEK KATILLERIugur.fr@ho:

ALLAH BELANIZI VERSIN PISLIKLER UTANMIYORSUNUZ TURKIYENIN SIRTINDAN VURUYORSUNUZ VATAN HAYINLERI

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title