Haberler

Demirspor'dan Başkan Sözlü'ye Kombine

TFF 1.Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Önder Serin ve Asbaşkan Ali Uğur Akbaş, Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü'yü makamında ziyaret ettiler.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Önder Serin ve Asbaşkan Ali Uğur Akbaş, Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü'yü makamında ziyaret ettiler.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti dile Getirerek, "Adana'nın iki takımının da bu yıl Bank Asya Birinci Liginde Mücadele edecek olması bizleri sevindiriyor. Ama Süper Ligde bir takımızın olmayışı ise üzülüyorum. İnşallah bu yıl her iki takımımızı da önümüzdeki sezon Süper Ligde izleme şansımız olur. Adana Demirspor yöneticilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Kombine biletimizi aldık. Her maçında türbindeki yerimizi alarak maçlarını izleyecek olmamız da ayrı bir keyif olacaktır" dedi.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin ise yeni bir yönetim oluşturduklarına dikkat çekerek, "Başkanımız gönlünden geceni söylüyor ama bizim de hedefimizde Süper Lig var. Bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Takım'ın morali iyi ilk etap kampımızı gerçekleştirdik. Hedeflemiş olduğumuz süper lig için uzun ama meşakkatli bir yol var önümüzde biz bu yolda kendisini Adanalı hisseden tüm Adanalıların desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin ve Asbaşkan Ali Uğur Akbaş Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye kombine biletini takdim ettiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Hüseyin Sözlü Uğur Akbaş Ceyhan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title