Haberler

Demiröz ve Aksoy'dan, Kardeş Belediye Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kardeş belediye olan İstanbul Büyükşehir Belediyesini (İBB) ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kardeş belediye olan İstanbul Büyükşehir Belediyesini (İBB) ziyaret etti.

Tatvan Belediyesinden yapılan açıklamada, Başkan Aksoy'un, Demiröz ile İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile AK Parti Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda İBB Meclis Üyesi Ebubekir Taşyürek'i ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyarette Aksoy'un, Tatvan Belediyesince ilçede yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdiği kaydedilen açıklamada, Tatvan ve Tatvanlılar için ellerinden geleni yapmaya çalıştıkları ifade edildi.

Açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baraçlı'nın da kardeş belediye olarak ellerinden gelen desteği sunacakları kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Vedat Demiröz Fettah Aksoy AK Parti Tatvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title