Haberler

Demirören'in Gözü Beşiktaş'ta

Yıldırım Demirören'in TFF ile ilişkisini kestikten sonra Beşiktaş başkanlığına dönmeyi hedeflediği konuşuluyor.

Totemspor, Türk Futbolu'nun geleceğiyle ilgili oldukça çarpıcı bilgilere ulaştı. Kulislerde dolaşan söylentiler Haziran ayında gerçekleşecek Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Türk futbolu ve Beşiktaş üzerinde bazı değişikliklere sebep olabileceğini işaret ediyor.

Çünkü Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu siyah-beyazlıların rakipleri ile arasında açılan mali farklılıkları dengeleyecek yeni İnönü Stadyumu'nun inşaatına odaklanmış olsa da hem İstinye'den hem de Nispetiye caddesindeki Belediye binasından yakın takibe alınmış durumda.

Demirören 'Yardımcı'ya mı bırakacak?

Totemspor'dan Bülent Yüksel'in ulaştığı bilgilere göre Yıldırım Demirören, yönetim kurulu başkanı sıfatıyla devam ettiği TFF'deki görevinde son viraja girdi.

3 Temmuz süreciyle beraber kısa sürede yıpranan Mehmet Ali Aydınlar'ın yerine, siyasi iradenin de arkasında olduğu iddialarıyla, TFF başkanı olan Yıldırım Demirören'in artık bu vazifesini halen başkanvekilliğini yapan Servet Yardımcı'ya devretmek istediği konuşuluyor.

Sırasıyla Hasan Doğan, Mahmut Özgener, Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyonlarda da yönetim kuruluğu üyeliği ve başkanvekilliği koltuğunda oturan ve tıpkı Göksel Gümüşdağ gibi sık sık TFF başkanlığı için ismi geçen Servet Yardımcı'nın arkasında da (kulislerde dolaşan her adayda olduğu gibi) siyasi destek olduğu iddiaları mevcut.

Eski başkanların gözü eski aşklarında

Türk futbolunun tepesinde bu gelişmeler yaşanırken; kurmaylarını Beşiktaş ile ilgili tüm toplantı ve etkinliklerde görünmeye başlaması Yıldırım Demirören'in İstinye'deki TFF binasından Akaretler'deki kulüp binasına göz diktiği dedikodularını da beraberinde getiriyor.

Beşiktaşlı kongre üyelerinin, "Stadyum inşaatının maliyetinde sorunlar var. Mevcut yönetim bu sıkıntıları aşmak için hükümetten destek bekler bir görüntüde… Yıldırım Demirören ise zaten hükümetin onayıyla TFF başkanı oldu. Yani devlet yardımcı olacaksa, Demirören'e olur." diye düşünmesini bekleyen Demirören taraftarları olası bir seçim için havayı koklamaya başlamış durumda.

Ancak Beşiktaş ile ilgilenen tek 'eski başkan' Demirören değil…

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi tarafından iki dönemdir sürdürdüğü Beşiktaş Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmeyen İsmail Ünal da daha önce yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterlik yaptığı BJK'da olan biteni yakından takip etmeye başladı.

Bu sıcak gelişmelerin yaşandığı Beşiktaş'ta İsmail Ünal ve Yıldırım Demirören'in beraber hareket edip etmeyecekleri ise şimdilik bilinmiyor.

Totemspor Özel / Bülent Yüksel

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Yıldırım Demirören Beşiktaş İstinye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title