Haberler

Demirkol Kırsal Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, 16 Nisanda yapılacak referandum için evet desteği istedi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, 16 Nisanda yapılacak referandum için evet desteği istedi.

Demirkol, Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan mahalle içi yolları ve kullanıma sunulan çok amaçlı kültür evlerinde incelemelerde bulundu. 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için mahalle sakinlerinden evet için destek de isteyen Demirkol, ilk ziyaretini Balkatan kırsal mahallesine yaptı. Demirkol ziyarette yaptığı açıklamada, "Balkatan Mahallemizde, fen işleri müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Fen İşleri Müdürlüğümüz, mahalle içi yolları yapmaktadır. Daha öncesinde yapmış olduğumuz çok amaçlı kültür evini inceleme imkanı bulduk. Hizmetlerimiz kırsal mahallelerimizde de devam etmektedir. Haliliye kırsalının genelinde hizmetlerimiz devam etmektedir" dedi.

"Belediyemizi canı gönülden destekliyoruz"

Başkan Demirkol, Balkatan'daki incelemelerinin ardından Gümüştaş kırsal Mahallesine geçti. Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Demirkol, yapımı tamamlanarak kullanıma açılan çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerine 16 Nisandaki Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de anlatan Demirkol, halk oylamasında evet için destek istedi. Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, "var gücümüzle devletimizi, milletimizi ve belediyemizi canı gönülden destekliyoruz. Başkanımızda bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gümüştaş'taki çalışmaları yerinde incelediklerini ve evet için destek istediklerini kaydeden Başkan Demirkol ise, "Hem Çalışmalarımızı yerinde incelemek hem de 16 Nisanda yapılacak halk oylamasına destek istemek için kırsal mahallelerimizi ziyaret ettik. Haliliye Belediyesi olarak Gümüştaş Mahallesinde yapmış olduğumuz çok amaçlı kültür evini yerinde inceledik. Camimizin ve kültür evimizin önü kilitli taş yapılmıştır. Bugün buraya geldiğimiz zaman muhtarımıza da ifade ettik. Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri Gümüştaş'ın mahalle içi yollarını yapacak ve bitirecek" şeklinde konuştu.

Demirkol'un talimatlarıyla da, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gümüştaş Mahallesinde yol yapım çalışmaları için bölgeye gitti.

"Allah Haliliye Belediyesinden razı olsun"

Demirkol'un incelemelerinin son durağı ise Üçkuyu kırsal mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Mehmet Bilik ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Demirkol, yapımı tamamlanan mahalle içi yollarda ve çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulundu. Haliliye Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Muhtar Bilik, "Haliliye belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok amaçlı kültür evinin açılışını yaptık. Köy içi yollarımızı yaptılar. Allah razı olsun diyorum" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ise açıklamasında, "Üçkuyu Mahallemizi ziyaret ettik. Bizi ziyaretimizde sıcaklıkla karşılayan Muhtarımız Mehmet Bilik ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. Haliliye Belediyesi olarak Üçkuyu'da yapmış olduğumuz çok amaçlı kültür evini inceledik. Kültür evi, cami ve okul çevresinde kilitli taş döşeyerek yollar yaptık. Üçkuyu Mahallemizin mahalle içi yollarını tamamlamış bulunuyoruz. Halkımızın her zaman hizmetinde olduğumuzu, hizmetlerimizin kent merkezi ve kırsalda aynı suratle devam ettiğini açıklamak istiyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Mehmet Aslan Üçkuyu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title