Haberler

Demirkol ile Vekil Fakıbaba'nın Haliliye'deki Temasları

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte ilçede bazı temaslarda bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte ilçede bazı temaslarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, ilk olarak beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve teşkilat üyeleriyle birlikte Başkan Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları hakkında Milletvekili Fakıbaba'ya bilgiler verdi. Heyet daha sonra Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu'yu makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen ziyaret sonunda Müftü Okulu, Başkan Fevzi Demirkol ve Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Kur'an-ı Kerim verdi. Müftülük ziyaretinin ardından Başkan Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba ile beraberindekiler, Devteşti Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. İşyerlerini gezerek esnafın taleplerini dinleyen Başkan Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, iletilerin çözümü için gerekli çalışmaların başlatılacağı mesajını verdi. Başkan Demirkol ve Fakıbaba, Devşteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş'i de ziyaret ederek, mahalledeki durum hakkında bilgi aldı.

Başkan Demirkol ile Milletvekili Fakıbaba'nın Haliliye temaslarına Belediye Meclis üyelerinden Emin Coşkun, Feyyat Akbaş, İsmail Güneş ve Mehmet Keskin de eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Eşref Fakıbaba Fevzi Demirkol Şanlıurfa AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title