Haberler

Demirkol: Her Şey Kısas'ın Refahı İçin

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kısas Mahallesi'nde devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa'nın merkez ilçe Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kısas kırsal mahallesindeki sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirkol çalışmalarının vatandaşların ferahı için olduğunu söyledi.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde sürdürüyor. Uygulama kapsamında belediye fen işleri müdürlüğü ekipleri, 7 ayrı mahallede yol yapım çalışmaları yağmur suyu drenaj çalışması yürütüyor. Kısas Kırsal Mahallesi'nde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, Meclis Üyesi Erdal Deniz ve birim müdürleriyle birlikte ziyaret etti. Kısas Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz'ında de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Demirkol, işçilerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DEMİRKOL'A HOŞ GELDİN 'DEYİŞ'İ

Başkan Demirkol yol yapım çalışmalarının incelenmesinin yanı sıra Mahalle sakinleri ile de görüştü. Mahalle esnafını ziyaret eden Başkan Demirkol, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Buradaki konuşmasında seçim öncesinde beyan ettiği gibi çalışmalarının aralıksız olarak süreceğini anlatan Başkan Demirkol, ayrım gözetmeden hizmet ettiklerini ifade etti. Kısaslı bir aşık ise Başkan Demirkol'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti 'Deyiş' okuyarak anlattı.

'SEÇİM ENDEKSLİ ÇALIŞMIYORUZ'

Yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini ve kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını aktaran Başkan Demirkol, "Bugün Haliliye belediyesi olarak kırsal mahallemizde yapmış olduğumuz birisinde eski adıyla kısas beldesi, şimdi ki adıyla kısas mahallemizde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. 7 mahallemizde yol çalışmamız devam etmektedir. Bu 7 mahallemizden biri de kısas mahallemiz. Kısas mahallemizde hem stabilize çalışmamız hem de kilitli parke taşı çalışmamız seçim öncesinden bu tarafa devam etmektedir. Bizim çalışmalarımız seçime endeksli değildir. Seçim öncesinde başlattığımız çalışmaların bugün ne aşamada olduğunu yerinde görme imkanımız oldu. Birkaç gün içerisinde burada stabilize yol çalışmamız bitecektir. Diğer 7 noktadaki çalışmalarımızla birlikte biten yerlerden yeni yerleşim yerlerine çalışmalarımızı kaydıracağız. Bugün bu çalışmada birlikte olduğumuz Kısas Muhtarımız Bakır Bey'e, Belediye Meclis Üyemiz Erdal Deniz, Başkan Yardımcımız Mehmet Selim Polatkan'a ve Fen İşlerimizin fedakarca çalışan tüm personeline teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarımız halkımızın refahı, huzuru, mutluluğu yönünde davam edeceğini belirtiyoruz taahhüt ediyoruz. Kış başlamadan önce acil yol ihtiyacı olan bütün bölgelerin yol ihtiyacını temin etmiş olacağız. Tüm halkımıza saygılar sunuyoruz" diye konuştu.

Haliliye Belediyesi Basın Yayın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre Kısas Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz'ın ise Başkan Fevzi Demirkol'un Kısas'a büyük katkısı olduğunu belirttiği ve yol yapım çalışmaları için yetkililere teşekkür ettiğine yer verildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Fevzi Demirkol Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title