Haberler

Demirkol Ekibiyle İnceleme Yaptı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Çukurdoruç ve Güçlü kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları ve yapılacak olan kültür eviyle ilgili incelemelerde bulundu. Demirkol, "Haliliye her şeyin en güzeline layıktır ve Haliliye için hep iyisi hep yenisi diyoruz" dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Mehmet Selim Polatkan, Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz ve Ali Doğan, birim müdürleri ve teknik ekiple beraber kırsaldaki incelemeleri kapsamında ilk olarak Çukurdoruç Mahallesi'ne geçti. Burada çok amaçlı kültür salonunun yapımı için yer belirleme çalışmaları yapan Başkan Demirkol, mahalledeki çalışmaları denetledi. Kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan ilçenin her bölgesinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Çukurdoruç kırsal mahallemizi ziyaret ettik. Bizi muhtarımız Sayın Ahmet Er Beyefendi ve Çukurdoruç sakinleri sıcak bir muhabbetle, candan bir ilgiyle karşıladılar. Bu mahallede yapacağımız çok amaçlı kültür evinin, kültür salonunun çalışması için şuanda buradayız. Bugün bu çalışmamızda bizi Belediye Meclis Başkan Vekilimiz, Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz refakat ettiler ve ayrıca bu çalışmayı yürüten teknik ekibimiz, müdürlerimizle birlikte Çukurdoruç Mahallemizde halkımızın daha refah, daha sağlıklı, daha güzel ortamlarda yaşamaları için Haliliye Belediyesi olarak kırsal ve kent ayrımı yapılmadan kentte ne varsa kırsala zaman içerisinde aynı şekilde kentteki imkanları kentte ne varsa bütün hizmetleri kırsala da taşımak arzusundayız. Bu bakımdan bu anlayışımız yönetim dönemimiz boyunca devam edecektir Haliliye her şeyin en güzeline layıktır ve Haliliye için hep iyisi hep yenisi diyoruz." Mahalle Muhtarı Ahmet Er ise Başkan Demirkol'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Biz gelişlerinden dolayı çok memnunuz. Önce başkanım ve heyetlerine teşekkür ediyorum. Taziye evi tespit etmek için geldiler. Bundan gurur duyduk. Teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"DUA ALACAK HİZMETLERE TALİBİZ"

Başkan Fevzi Demirkol, beraberindekiler ile birlikte daha sonra Güçlü kırsal Mahallesi'ne geçti. Yapılacak kültür evinin yer tahsisi için mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Demirkol, yapılan stabilize yol yapım çalışmalarını denetledi. Başkan Demirkol, burada yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti:

"Güçlü Mahallemizde stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah birkaç gün içerisinde stabilize çalışmamız bitecek ve Çukurdoruç kırsal mahallemize geçeceğiz. Değişik noktalarda stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda Güçlü Mahallemizde yapacağımız çok amaçlı kültür evinin yerini muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle tespit ettik. En kısa zamanda temel atılacak ve yükselecek. İnşallah mahalle sakinlerimizin ve Haliliye'nin, bu bölgede, bu ülkede kültür seviyesi en yüksek, milli ve manevi değerlerine en fazla sahip çıkan bir nesil yetişmesi hususunda çabalarımız devam edecek. Bölge halkıda bize destek vermektedir. Biz dua alacak hizmetlere talibiz. Bunu yapmaya gayret ediyoruz. Dönemimiz boyunca da bu anlayışımız devam edecektir."

Mahalle sakinleri ise Başkan Demirkol'a ziyaretlerinden ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title