Haberler

Demirkol, Bahçelievler'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçenin en kalabalık bölgesi olan Bahçelievler semtinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçenin en kalabalık bölgesi olan Bahçelievler semtinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve birim müdürleriyle birlikte Bahçelievler semtinde esnaf gezisine çıktı. İş yerlerini ziyaret eden Başkan Demirkol, esnaf ve müşterileriyle görüştü. Sokakta yürüyen vatandaşlarla da görüşen Başkan Demirkol, gelen taleplerin çözümü için birim müdürlerine talimatlar verdi. Haliliye Belediyesinin yaptığı çalışmalarla ilgili görüştüğü esnaf ve vatandaşlara bilgiler veren Başkan Demirkol, Haliliye için hep iyisi ve hep yenisi için çalıştıklarını vurguladı. Çalışmalardan duydukları memnuniyetleri dile getiren vatandaşlar, Başkan Demirkol'a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

HALBEM'İ ANLATTI

Başkan Fevzi Demirkol, görüştüğü öğrencilere de bazı tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere meslek seçimi ve ders çalışma konusunda tecrübelerini aktaran Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi bünyesinde kurulan Haliliye Eğitim Merkezi (HALBEM) hakkında da öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilerin HALBEM'den ücretsiz yararlanabileceğini anlatan Başkan Demirkol, resim ve müzik yetenek sınavı hazırlanan öğrenciler için de yetenek kursları olduğunu hatırlattı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Bahçelievler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title