Haberler

Demirkol Ahmet Yesevi Mahallesi Sakinlerine 'Evet'i Anlattı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasıyla ilgili evet çalışmalarını Ahmet Yesevi Mahallesindeki ev toplantısıyla sürdürdü.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasıyla ilgili evet çalışmalarını Ahmet Yesevi Mahallesindeki ev toplantısıyla sürdürdü.

Haliliye Belediye Başkan Fevzi Demirkol, evet çalışmaları kapsamında saha çalışmalarını hummalı şekilde devam ettirerek, vatandaşlara cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatıyor. Vatandaşlara neden evet demeleri gerektiğini ve yeni sistemin içeriğiyle ilgili bilgiler veren Demirkol, çalışmalarını Ahmet Yesevi Mahallesinde ev toplantısıyla sürdürdü.

Vatandaş Abuzer Kılıç'ın evinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Demirkol'un yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcıları Abdulkadir Karacabey, Ahmet Başak ve Cuma Ağaç, AK Parti Haliliye Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Acar ve Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Karakeçili ile teşkilat üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Ev toplantısında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Demirkol, mahalle sakinlerinden evet için destek istedi. Yeni sistemle yapılacak değişiklikleri anlatan Demirkol, ev toplantısıyla ilgili yaptığı açıklamasında, "16 Nisanda yapılacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ilgili halk oylamasıyla hususunda daha önce yapmış olduğumuz çalışmalar gibi bu akşam da Ahmet Yesevi mahallemizde Abuzer Kılıç'ın evine misafir olduk. Bizi gayet muhabbetle karşıladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. 16 Nisandan sonrasında uygulamanın nasıl olacağını, 16 Nisandaki halk oylamasının ne değişiklikler getirdiğini anlatmaya çalıştık. Sahada 16 Nisana kadar hep beraber olacağız. İnşallah 16 Nisanda zaferle, 16 Nisanda halkımızın ve milletimizin geleceğini belirleyen iyi bir sonuç çıkacağını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol, ev toplantısında Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgi verirken, mahalle sakinlerinin sorularını da yanıtladı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Acar Fevzi Demirkol Karacabey AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title