Haberler

Demirhan; "Federasyon'dan Kulüplere Destek Verilmesini Bekliyoruz"

TFF tarafından Riva’da düzenlen çalıştaya katılan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av Ali Demirhan, alt liglerin adaletli temsil edilmediğini ifade ederek, kulüplere destek sağlanmasını talebinde bulundu.

TFF tarafından Riva'da düzenlen çalıştaya katılan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av Ali Demirhan, alt liglerin adaletli temsil edilmediğini ifade ederek, kulüplere destek sağlanmasını talebinde bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolumuzun geleceği için hazırlanan projeleri aktardığı ve katılımcıların katkısıyla ortaya yeni projeler çıkarmak amacıyla başlattığı Futbol Buluşmalarının kulüpler etabında, Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile bir araya geldi.

Kulüplerin alt geliri ile ilgili yapılan çalıştayda söz alan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, "Ben Erzurumspor Kulübü Başkanı olarak alt gelirlerin kulüplere adaletli ve adil bir şekilde dağıtılmasını talep ediyorum. Ülkemizde liglerin sadece dört kulüplerle sınırlandırılmaması adına diğer kulüplerimize de bir nebze de olsun destek verilmesini bekliyoruz" dedi

TERİM; "ERZURUMSPOR'A BAŞARILAR DİLİYORUM"

Toplantının bitiminde BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av Ali Demirhan ile görüşen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Erzurum'un benim için ayrı yeri var. Sayın Demirhan, Erzurumspor'a başarılar diliyorum" diyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurumspor Kulübü Fatih Terim Türkiye Riva Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title