Haberler

Demirel, Meclis'ten Şapkasıyla Uğurlandı

Güncelleme:

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel son yolculuğuna uğurlanıyor. Törende Demirel'in tabutunun üzerine fötr şapkası da konuldu.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel son yolculuğuna uğurlanıyor. Demirel'in naaşı, Güniz Sokak'taki evinin önündeki ilk törenin ardından ikinci tören için TBMM'ye uğurlandı. Süleyman Demirel için TBMM'de devlet töreni düzenlendi. Demirel'in doktoru Aylin Cesur, törenin sonunda tabutun üzerine Demirel'in şapkasını koydu.

Demirel'in naaşı, TBMM'deki devlet töreninin ardından top arabasına konulularak Kocatepe Camii'ye götürülmek üzere yola çıktı.

GÜLSUYU SIKILDI

Demirel'in naaşına gül yaprakları atıldı, memleketi Isparta'dan getirilen gülsuyu evinin bulunduğu sokağa özel araçlarla sıkıldı. Demirel'in cenazesi, saat 07.50 sıralarında Özel Güven Hastanesi'nden alındı. İlk tören Güniz Sokak'taki evinin önünde saat 08.00'de başladı.

TEKBİR GETİRTTİ

Demirel'in naaşı başında doktoru Aylin Cesur, Hikmet Çetin, İsmet Sezgin ve İlhan Kesici konuşma yaptı. Aylin Cesur konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Kesici konuşmasının sonunda Süleyman Demirel'in naaşı başında dua ettirdi, tekbir getirdi. Vatandaşlar ise tekbire eşlik etti.

İlgili Haberler



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Demirel İlhan Kesici Aylin Cesur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (93)

MADENmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Madem masonlara kızıyorsunuz neden BOP projesine sesiniz çıkmıyor?ÇIKIP ERDOĞANA NEDEN SEN ABD NİN ÇIKARLARINA HİZMET EDEN BOP PROJESİNDE GÖREV ALDIN DİYE SORAMIYORSUNUZ??

24
12
yanıtYanıtla
vay be:

masoncuklar tek tek yolcu. . sıra penisilyada inşallah. .

18
18
yanıtYanıtla
Emin altanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Öldürmüş olduğu kürtlerin hesabını kim verecek

16
18
yanıtYanıtla
Erdal aburcumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mekanın cehennem olsun

14
18
yanıtYanıtla
yıldırım:

fotr şapka kurtarır onu şapkasız hesap verir artık

10
22
yanıtYanıtla
DEMiREL,IN SAPKASI:

normalde sapka islami geleneklerde yasaktir, bu konuda cok kitaplar yazilmistir, küfür alameti olarak gecer, bu konu itikadi cok ilgilendirir, hele hele mustafakemalin israrla müslüman milletimize zor kollanirak sapka giydirmesinin sebebini dindarlar cok iyi anlarlar, bu halkimizi zorla dindenden cikarma devrimidir, , bu bile tek basina mustafakemalin dinsizligini icin yeterli bir delil teskil eder,

12
19
yanıtYanıtla
Fatih malatyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Demirel gerçek bir masondu inşallah cehenemde cayır cayır yanar bunlar yüzünde doğuda binlerce şehit verdik

17
14
yanıtYanıtla
mehmet kaya / almanya:

YORUMLARA BAKIYORUMDA kürt faşistleri , islamcı faşistler ve komunistler hep kötü yazmışlar. . köpekler istedi diye gökten kemik yağmaz! ALLAH RAHMET EYLESİN

19
10
yanıtYanıtla
Ömer Danlı:

Amma abarttınız be. Ülkeye kan ve gözyaşından başta ne verdi. Eğer hala bu ülkede yoksulluktan, kardeş kardeşi her an öldürecek durumdaysa bunun tek sorumlusu bu adamdır. Yapmayın Allah aşkına. Kör ölür badem gözlü olur boşuna dememişler.

16
13
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Mustafa Kemal Atatürk aşığı bir adamdır Süleyman Demirel. Devrimlerinin ve ilkelerinin yılmazbekçisiydi. Cumhuriyetin kazanımlarına sıkısıkıya bağlıdır. Eğitimli, kültürlü, Her zaman hoşgörülü, Vatanını- milletini seven bir siyasetçiydi. Allah gani gani rahmet etsin. .

11
15
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title