Haberler

Demirel İçin Mezarında Anma (4)

DEMİREL MÜZESİ'NE YOĞUN İLGİDokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün ikinci yıldönümü nedeniyle mezarının bulunduğu memleketi Isparta'nın Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy'de bulunan Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.

DEMİREL MÜZESİ'NE YOĞUN İLGİ

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün ikinci yıldönümü nedeniyle mezarının bulunduğu memleketi Isparta'nın Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy'de bulunan Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ziyaretçi akınına uğradı. Demirel'i anma programına katılanlar, resmi tören öncesi ve sonrasında Demirel'in doğduğu ve büyüdüğü evin de bulunduğu külliye içiresindeki müzede Demirel'in siyasi hayatına ilişkin eserleri inceledi. Müzeyi gezenler, Demirel'in 55 yıllık siyasi yaşamından kesitlerin sunulduğu alanlarda dakikalarca zaman geçirdi. Müze girişinde Türk bayrağı ve Demirel'in heykeli ile müzedeki diğer eserlerle birlikte önünde çocuk, genç, yaşlı tüm ziyaretçiler fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Demirel İslamköy Isparta Atabey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title