Haberler

Demirel İçin Bursa'da Mevlit Okutuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cami dışı detaylar- Cami içnden mevlit detayları- Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Hamaloğlu'nun açıklaması BURSA (AA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Bursa'da mevlit okutuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cami dışı detaylar- Cami içnden mevlit detayları- Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Hamaloğlu'nun açıklaması BURSA (AA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Bursa'da mevlit okutuldu.Ulucami'de ikindi namazı öncesi gerçekleştirilen ve vatandaşların yanı sıra Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu ile partililerin de katıldığı mevlitte dua edildi. Hamaloğlu, mevlit sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'nin büyük bir devlet adamını kaydettiğini söyledi. Demirel'in hizmetlerinin saymakla bitmeyeceğini kaydeden Hamaloğlu, "İnsana boşuna 'barajlar kralı' demezler. Türkiye ona saygısını, sevgisini göstermek için 'barajlar kralı' dedİ. Böyle birini kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. Şimdi mevlidini idrak edeceğimiz için de üzüntümüz biraz olsun hafiflemektedir" diye konuştu.Mevlit, ilahilerle son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Demirel Demokrat Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title