Haberler

Demirel Adana'da Yufka Pişirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen gıda kermesini Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen gıda kermesini Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel yaptı.

Güzelyalı mahallesinde düzenlenen kermeste Demirel, açılış kurdelasını MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ile birlikte kesti. Ayrıca açılışta MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Partili belediye meclis ve il genel meclis üyeleri de hazır bulundu.

Bu arada kermesin en renkli görüntüsü, Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel'in saç üzerinde yufka pişirmesi oldu. Büyük bir keyifle bunu yapan Demirel, bir süre sohbet ettiği kadınları hizmetlerinden ötürü tebrik etti.

İZGİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, bu tür sosyal faaliyetlerin topluma hizmet üreten siyaset kurumunun önemli çalışmalarından biri haline geldiğine işaret ederek, İlçe Başkanı Kara nezdinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, Fadime Direk yönetimindeki İlçe Kadın Kolları'nın büyük bir özveri ile çalıştığını söyledi. Kara, her mahalleyi karış karış gezerek, ev ziyaretleri gerçekleştirerek çalışan partili kadın yöneticilerin hızını artırarak bu hizmetlere devam edeceğini söyledi. Fadime Direk ve arkadaşları, daha sonra misafirlere ikramlarda bulundular. Verilen bilgiye göre, kermes her on beş günde bir değişik noktalarda tekrarlanacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ruhsar Demirel Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title